nieuwjaarsbijeenkomst twc postert (2)

Zien is geloven ! Degenen die gisteravond naar de Wieen zijn gekomen geloven niet alleen, ze weten het zeker. Dit is een evenement om de vingers bij af te likken ! Als het vrijdagavond 19.30 uur is blijkt dat de rennersmentaliteit er goed in zit: nagenoeg iedereen is niet alleen op tijd, neen, men is zelfs te vroeg !! Dat men niet op een minuutje kijkt en dat niet kleinzerig gedaan wordt is meteen duidelijk: een ober komt gelijk naar de twc-gasten toe en neemt meteen de bestelling op (iets dat overigens de hele avond heel goed gedaan wordt en….zelfs tot 21.50 uur gaat alles op rekening van twc). Waar treft men zoiets nog aan, en dat in crisistijd !

Door even een rondje te maken neem ik de balans op: 53 ! deelnemers aan deze activiteit,waarmee al meteen kan worden gesteld dat het een topper is en zeker ook een topactiviteit zal blijven. Niet alleen de fietsers maar ook de fietsters en het (dames) thuisfront vindt deze bijeenkomst erg gezellig. Degenen die zich moesten excuseren wegens ziekte (beterschap !!) zullen zeker al uitkijken naar vrijdag 4 januari 2013…..

Het deed goed om een goed gesoigneerde Jos Palmen wederom te mogen begroeten. Ook “luomo con cuore matto” Bert is weer van de partij, nadat hij de afgelopen week nog geholpen is in het AZM. Dat zijn mond al jaren op hol slaat is bekend en daar maalt niemand om maar dat het de laatste tijd ook zijn hart is dat dezelfde richting op gaat en overuren aan het maken is, dat is niet zo goed. Het “probleem” van die mond is niet op te lossen en het probleem van dat hart, Bert “lu’omo con cuore matoo” heeft er in elk geval het volste vertrouwen in. Menig fietser heeft al vele (wandel) kilometers gemaakt en een drietal fietsers gaat in maart de eerste km’s wegtrappen op een nieuw fietsje. Dat onze voorzitter achter de bestuurstafel daadkrachtiger is dan in de fietsenwinkel blijkt uit zijn hopeloos verhaal wat hij moet doen en zal doen. “Een carbon-, aluminium-of stalen frame; carbonvelgen, gewone velgen, hoge

velgen, lage velgen”, waren de eerste aanzetten en toen het over de merken ging kwam een heel scala aan voorkeuren naar voren totdat hij tot slot nog eens over de kleuren begon te praten en we de hele regenboog voorbij zagen komen. Wie weet, misschien zien we hem binnenkort op de hierboven afgebeelde fiets zodat hij als voorzitter het geheel goed kan overzien en…altijd van voren zit !!

Verhalen gaan over de doelen dit jaar: de elfstedentocht, waar Fred en Peter al jaar in jaar uit aan meedoen, de Kilimanjarotocht van Robert en Guus, de Midden-Amerika reis van Frank en de voorbereiding van de Eifeltrip naar Zweifall. Ook dit jaar zal er door de twc-ers op alle gebied uitdagingen worden aangegaan.  Of John H.  iets minder zal fietsen en

  • Renault Scénic - 1.9 dCi Air

met de nieuwe zwarte “volgwagen” achter het peloton zal rijden zal nog op bestuurlijk niveau besproken moeten worden. In elk geval, die de auto wilde zien kon al meteen een proefrit krijgen.

Wederom wil ik – en dat zal zeker door velen gedeeld worden – het bestuur dank zeggen voor deze mooie bijeenkomst.

De kop is eraf, nog 8 weken en dan zal de jaarvergadering de buitensporters nog een keer binnen krijgen en dan is het toch echt afgelopen met de binnenactiviteiten want op 17 maart (nog maar 10 weken) zal wederom een sierlijk geel groen lint de aftrap maken voor een nieuw seizoen fietsplezier !!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s