nieuwjaarsbijeenkomst twc postert (1)

Het is weer bijna zover. Over een paar uurtjes zal voor menig twc postert fietser de eerste activiteit van het seizoen plaatsvinden, en wat voor een…!! Het is niet zomaar iets, neen, niet alleen de actieve fietser wordt op de traditionele (dit kan men inmiddels al zeggen) bijeenkomst wordt door de club getracteerd op een mooie avond, ook het thuisfront die zorgt voor de goede randvoorwaarden (het eten, de was, de verzorging etc.) is van de partij. Ook hier geld: ere wie ere toekomt !

Het zal; uiteraard over fietsen gaan maar als ik nu reeds een schot voor de boeg mag maken dan zal het ook over wandelen gaan. Niet alleen over Valkenburg-Banneux maar ook over de onderneming die Robert en Guus a.s maand gaan maken op het Afrikaanse continent. Een uitdaging van jewelste: de beklimming van de Kilimanjaro, met 5892 meter de hoogste berg van Afrika. Kibo summit of Mt Kilimanjaro 001.JPGBon Courage mannen !!

Het zal ongetwijfeld ook gaan over de man die uit zijn schulp kruipt en voor de duivel niet bang is. De in eerste instantie uitgestelde operatie gaat TOCH door en over 4 weken (op 6 februari om precies te zijn) zal Maan zich van de wereld laten spuiten voor een zware operatie aan zijn knie. Seizoen 2012….?? “Bie de sjtart in maart staon ich d’r weer”, aldus een zichtbaar nerveuze Maan…. bon courage Maan !

 

Het zal ook gaan over de vele uitdagingen en wie weet, misschien wel over het eifelweekend in augustus…?? Waar het allemaal over ging en hoe het was……… kom vanavond of lees morgen !!

 

 

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s