atb tocht posterholt 21 november

ATB TOCHT  TWC POSTERHOLT

Nog een dag en het is weer zover, de voorbereidingen zijn in volle gang en ik kan bijna zeggen: het feest kan beginnen…!! Hiermee zeg ik niets teveel, het wordt wederom een gigantische happening die de atb-ers en cyclecrossers door het natuurpark De Meinweg loodst. 

058
Natuurlijk zullen de renners traditiegetrouw eerst warm kunnen draaien op een verharde ondergrond maar daarna, als de drukke weg van Roermond naar Wassenberg gemeesterd is, dan gaat het over boswegen en single tracks door het mooiste natuurgebied van heel Midden-Limburg. Voor de meesten is het niet alleen genieten van een mooi parcours maar vooral genieten van een zwaar parcours met venijnige klimmen.

Het traject ligt er na een droge week overigens perfect bij en ook dit zal zeker menigeen over de streep trekken om op zondagmorgen tussen 8.00 uur en 10.00 uur de weg naar de Roerhal in Vlodrop te maken. 114
Voor een geringe bijdrage ( 4 euries voor NTFU leden en 5 euries voor niet leden of degenen die met hun pyjama de auto in zijn gestapt en het pasje thuis hebben laten liggen !) is men erbij en is men "verzekerd" van een mooie tocht waarbij op de pauzeplaats een heerlijk opkikkertje te wachten staat. ook is dit jaar weer gedacht aan een afspuitplaats maar…gezien het "biljartlaken-parcours" zal menigeen zijn of haar fiets na de tocht gewoon op de achterbank kunnen leggen.

Wie doet er mee dit jaar…?? Natuurlijk is Jan (u weet wel, die van "schijn" bedriegt) er weer bij maar traditiegetrouw zullen ook de jongens uit Swalmen en Boekoel onder aanvoering van Wilco van de partij zijn en wat te denken van Frits uit Maasbree. Enkele jaren geleden nog uitvaller met derailleurpanne maar zondag gaan voor de hoogste eer….: deelnemen en uitfietsen !!

Naast de recreanten zullen er ook "cracks" aan de start verschijnen die de niet voor de 30 kilometer gaan maar voor de 50 en bovendien ook nog eens een tijd willen neerzetten. Ik denk hierbij aan Ger uit Reuver, Mark uit Heitse (en Mark uit Neer !) of Frans uit Haelen. Was vorig jaar Daphny van den Brand samen met haar Johan nog van de partij, dit jaar heb ik helaas haar afmelding binnengekregen en zoals ze meedeelde, het scheelt paparazzi startgeld (ja, goed onthouden Daphny maar volgend jaar ben je weer welkom). Natuurlijk zullen we voor je duimen tijdens de cross in Asper-Gavere. Een topper die we uiteraard node zullen missen maar niet alleen deze dame is voor twc een topper, eigenlijk zijn alle dames die we elk jaar mogen begroeten (en gelukkig worden het er elk jaar meer) toppers. 

032
De vlaggers staan klaar, de ehbo is van de partij, de ploeg voor de inschrijvingen zal er zitten, de mensen van de rustplaats zullen de chocomel warm hebben en de fietsers van twc zullen controleren of de pijlen de goede kant op.

Kortom….twc is er klaar voor, nu U nog …!!   TOT ZONDAG !!!!!! 154

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Een reactie op atb tocht posterholt 21 november

  1. (hulp-)St Jan zegt:

    Eeeuh eeuh, vanuit het verre Hasselt (OV) groet ik U van harte! Inderdaad ben ik voornemens ook dit jaar uw ATB-rit te wielrijden. Mijn mijter zet ik echter wel even aan de kant hoor. Ik hoop dat het weer een mooie tocht wordt en dat er niet te veel pepernoten op het parcours zijn gestrooid, want dan bereik ik de eindstreep vast niet.
    Al vast veel succes gewenst en tot zondag,
    Sint Jan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s