atb tocht groot succes … !!!(1)

  
ATB tocht groot succes !! Het is een optelsommetje waardoor men succes heeft.

Allereerst dat succes natuurlijk door JULLIE, de deelnemers, die ook dit jaar weer massaal de weg wisten te vinden IMGP7627
naar de Roerhal in Vlodrop. Dat deelnemers komen ligt natuurlijk ook aan een aantal dingen waarvan het weer toch wel de hoofdfactor is. Een factor,  waartegen men zich niet kan wapenen. Het is de geluksfactor, die men als organisatie gewoonweg nodig heeft. Verder heeft succes ook te maken met organisatie: een mooie route, verkeersregelaars die de fietsers belangrijker vinden dan de auto's, een goede pauzeplaats waar genoeg te krijgen is, een afspuitplaats en…zich thuis voelen door een goede sfeer !!!

Als ik 's morgens in de sporthal arriveer tref ik Alexander uit Dusseldorf (zie archief atb 2009)- een jonge getrouwe – en een heer uit Geldern (Dl) reeds aan. De organisatie is zo druk in de weer dat Dion en ik zonder bonnetjes en energiebooster op weg worden gestuurd naar de oversteek bij Rothenbach. IMGP7671

IMGP7657Gelukkig krijgen we al gauw assistentie en dat is gunstig: ik kan foto's maken…!! en doen wat ik graag doe, de andere verkeersregelaars aansturen en managen, 

Het is heerlijk weer maar sommigen klagen toch dat het fris is. Wellicht dat buis- en pedaalverwarming nog ooit kan worden gerealiseerd…?? Ook kom ik vele bekenden tegen: Mark uit Neer, Mario, Frits uit Maasbree etc. etc. maar ook een ouwe getrouwe" die vanochtend reeds om half 6 vanuit Overijssel moest aanrijden om af te dalen naar het Middenlimburgse. Samen met zijn zoon Erwin, die weer flink "knechtenwerk" heeft moeten doen, heeft "Sinterjan" ongetwijfeld weer genoten van deze tocht. Verder viel ook op dat de dames zich geweldig aan het manifesteren zijn: inmiddels is reeds 6,5 procent van de deelnemers een dame en er zit jaarlijks stijging in.  IMGP7678 Ook de jeugd was weer goed vertegenwoordigd. Ik kreeg zelfs een gesprek met een vader die zijn zoon (van een jaar of 7) graag zou opgeven voor 2011. Met de site http://www.twcposterholt.nl  op een papiertje ging hij zielsgelukkig naar huis.

Natuurlijk ook weer de nodige exoten op de fiets: mensen in de korte broek (koud he!!), mensen op een IMGP7664
tandem (goh, wat wil ik nog eens graag een cyclo op een tandem rijden…!!) en…mensen die keurig op de skates naast de fiets rijden…!! tja…dit is in elk geval beter dan naast de schoenen te lopen….. 

Hadden we het vorig jaar Daphny aan de start, na lang op hem ingepraat te hebben konden de atb-ers zich vandaag met Roy Curvers meten. Roy bedankt voor je komst en…..natuurlijk voor het feit dat je je tot driemaal hebt moeten omdraaien om dan toch eindelijk goed op de foto te komen…….! Gelukkig kon je er om blijven lachen.IMGP7677 De vele duimpjes, begroetingen en bedankjes waren verwarmend en zullen er ongetwijfeld weer toe bijdragen dat ik volgend jaar weer ergens op de loer lig, sta of zit. 916 !! deelnemers waren dit jaar van de partij. Tot volgend jaar..??  Feit is dat de organisatie goed is, nu het weer nog maar: weer of geen weer…het ligt uiteindelijk aan JULLIE !!

De duim die ik vandaag van velen kreeg: ik geef hem terug !!! Eine dieke merci, bedankt !!!IMGP7636 IMGP7646 IMGP7651 IMGP7680

 


Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Een reactie op atb tocht groot succes … !!!(1)

  1. SinterJan zegt:

    Beste mensen van TWC Posterholt,
    Hhhheu hmm. Inmiddels ben ik al weer vertrokken naar het warmere Spanje om ook daar met vrienden en bekenden mijn verjaardag alsnog te vieren. Naast mijn schimmel Amerigo heb ik ook mijn aluminium atb-ros meegenomen. Ik zal hem van de winter nog eens een paar goede beurten geven. Terugkijkend op mijn verblijf in Nederland de afgelopen maand, herinner ik mij weer vele hoogtepunten. De daken lijken elk jaar weer hoger te zijn. Een van de leukste was toch wel die prachtige atb-toertocht van twc Posterholt. Ik denk daar dan ook met heel veel genoegen aan terug. Als het volgend jaar in mijn schema past (de planning-Piet is al weer druk aan het voorbereiden) en mijn gezondheid het toelaat, kom ik graag nog eens bij u terug.

    Ik groet u allen -mede namens mijn vaste knecht- en wens u een heel goed fietsseizoen 2011 toe en veel succes bij de voorbereiding van de atb-toertocht 2011.
    SinterJan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s