Speculeren

Het speculeren is begonnen….. Wie o wie zal er clubkampioen worden bij twc. Wie zal er clubkampioen worden in het jubileumjaar. Menigeen heeft er het afgelopen seizoen alles of beter gezegd “tutti” aan gedaan om het komend seizoen in de trui van clubkampioen te mogen rijden. De kou in het voorjaar, de extreme hitte in de zomer en zelfs menig buitje in de maand augustus moest getrotseerd worden voor dat éne doel: campinissimo !!

Volgens velen is één ding zeker: de clubkampioen moet gezocht worden in de C-groep. Moeten we 20 April 2013 2 het wederom zoeken in de groep van de “ouderen” die als jonge honden de strijd met elkaar zijn aangegaan voor dat kampioenschap ?  Ouderen en crisis..? In elk geval is er totaal geen “fiets”crisis in deze groep.  Men heeft er het afgelopen jaar weer behoorlijk op los gefietst en sommigen zelfs….gelopen !!

Bij de Kennedymars in het begin van het

wandelaar in actie tijdens beklimming Duivelsbosch

wandelaar in actie tijdens beklimming Duivelsbosch

seizoen en….toen het met de fiets afgelopen week naar het Duivelsbos ging moest menigeen ook even de fiets aan de hand houden om al wandelend boven zien te komen (en dat viel ook niet mee !!)

Maar…wie gaat het nu worden..?? Kreeg ik andere jaren nog wel eens een hint of zelfs resultaten onder embargo, dit jaar niets van dat alles. Streng geheim ! Zal het een “Frans”man worden ?? Of…iemand van de westzijde van de Maas..?? Of…zal

zal de trui van eigenaar wisselen ???

zal de trui van eigenaar wisselen ???

Jos, de kampioen van het vorig jaar zichzelf opvolgen ….?? En …het zou zomaar een naamgenoot van de kampioen van 2012 kunnen zijn..! Maar…… het kan ook zomaar zijn dat het iemand wordt die niet zo hoog genoteerd staat in de prognostieken. Misschien is het wel iemand die helemaal niet in de lijstjes voor komt. Een A-rijder…?? Of toch die B-rijder…??? Of…zal het komend jaar voor het eerst in de geschiedenis een dame in het rood-wit-blauw fietsen..? Vooralsnog blijven we nog even in het ongewisse.

Bent u ook benieuwd..?? Wilt u erbij zijn bij de ongetwijfeld spannende ontknoping ??? Zaterdag 28 september staat alweer de laatste rit van twc postert op het programma en na afloop de apotheose met bekendmaking van de CLUBKAMPIOEN 2013 !!!!!!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s