In memoriam: Frans Arends (1946-2014)

Op 3 augustus 2014 is Frans Arends op 68 jarige leeftijd overleden in het ziekenhuis te Roermond. Om Frans in enkele woorden neer te zetten: begaan, enthousiast, genieter. Genieten van het buiten zijn vooral als hij uren over het Duits-, het Limburgse- en het Belgische land kon toeren. Genieten van natuur, de flora en de fauna en dit legde hij IMGP3118ageregeld vast op de foto. Begaan was Frans vooral met de C-groep, waarin hij wekelijks een stempel drukte door middel van zijn aanwezigheid en vooral door de routemakers achteraf te complimenteren met de mooie routes (op 25 mei, ik citeer: “Mooie route van Maan met prachtig slingertrace door het bos” of op 8 juni: “knooppuntenroute België:

“mooie route met pauze”, waarbij de IMGP0649pauze zeker als top genietmoment werd gezien….!! Enthousiast….. bij de kampioenschappen 2013 haalde Frans een top 10 klassering, ergens bij zijn is ergens bij horen en dat betekent ook mee doen !! Meedoen !!

Afgelopen maandag, 29 juli 2014,  deed Frans ook mee, voorrijden voor het Eifelweekend dat twc Postert op de rol heeft staan. Tijdens het voorrijden van het laatste gedeelte van de rit naar Bad Honnef is Frans na 9 km ten val gekomen. Een val met fatale

Frans, rust zacht.......

Frans, rust zacht…….

gevolgen. Frans, wat zullen we je missen ! Ik ga je gevatte en humorvolle reacties op mijn blog missen.  Tijdens mijn laatste rit met de C-groep (rondje Schüm) noemde ik je fluitist en dirigent van de C-groep. Jij was de concertmeester. Frans, van het concert des levens krijgt niemand een program ! Deze week heeft het kaarsje op mijn blog gebrand, voor jou Frans maar… ook voor echtgenote en maatje Wilma die nu alleen verder moet. Ik wens Wilma – mede namens de hele twc postert familie, namens de livestrong racers en namens allen die betrokken zijn – heel veel sterkte in het dragen van dit ontzettend grote verlies.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in algemeen, livestrong racers, Sport, twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s