2e kerstdag: Limburgs Allermooiste…..!!

Als één evenement geen reclame meer nodig heeft dan is dat wel de MTB tocht die op 2e kerstdag georganiseerd wordt door Wielerevenementen Leudal.

Roy en Huub

Na jarenlang de kar te hebben getrokken heeft de voorzitter en kartrekker van het eerste uur, dhr. Huub aan den Boom, tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond het stokje overgedragen aan iemand die het afgelopen najaar het stokje als wegkapitein van het professionele team Sunweb heeft overgedragen, te weten Roy Curvers.

Roy krijgt meteen de eer om de jubileumeditie als organisator én uiteraard als deelnemer mee te maken.

Op tweede kerstdag zal het – weer of geen weer – weer gezellig druk zijn. Het is een tocht die overigens alleen maar drukker wordt. Degenen die ooit hier gefietst hebben komen terug en degenen die nog nooit aanwezig geweest zijn weten niet hoe mooi het is om op 2e Kerstdag die extra calorieën van de kerstavond en de 1e kerstdag op een dergelijke wijze – fietsen door het mooie Leudal – kwijt te spelen.

De afgelopen weken zie ik veel stravaberichten (de site waar de actieve fietser zijn resultaten laat zien) voorbij komen waarbij het gaat om repetities voor dat ene evenement van het jaar: Limburgs drukste, Limburgs gezelligste en…. “Limburgs allermooiste …!!”. Tot donderdag !!

 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Wielerevenementen Leudal. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s