de kaart op tafel…!!!

De komende weken gooi ik letterlijk alle kaarten weer eens op tafel als ik samen met Arno als familieteam deelnemen aan enkele sportieve kaartevenementen. Bridgen, eigenlijk een spel zonder geheimen immers….de tegenstanders kunnen aan de hand van hetgeen geboden is zijn strategie bepalen.

Dat bridgen een sportief gebeuren is dat men tot op hoge leeftijd kan blijven doen en….zelfs moet blijven doen is een belangrijke zaak. Het is namelijk denksport in ultimo forma. Denksport op niveau, voor jong en oud, iedereen kan het leren én “een hobby voor het leven”.

imag1713-727078027.jpgMisschien is het wel wat voor jou…??? Mijn bridgeclub (en het is een heel gezellige club !!)  start op maandagavond 23 september 2019, van 19.30 uur tot 22.00 uur een beginnerscursus bridge voor alle geïnteresseerden op hun “thuishonk” in het trefcentrum Aldenghoor in Haelen (nadere info: loesline@xs4all.nl). Dat deze club “never down” heet zegt eigenlijk al genoeg: “in opperbeste stemming een heerlijk avondje uit..!!”

Dat bridgen niet alleen een denksport is zal tijdens de komende bridgedrives (zo heet

imag1700-1131884552.jpg

door het mooie Meinweggebied naar de volgende kaartlocatie.

zo’n dagje kaarten !) duidelijk zijn. Naast dat we weer samen een gezellig “broers-dagje” hebben en we gezellig met tegenstanders (het mes zal niet op tafel komen !!) dat spel spelen zullen we tussen de spellen door ook nog eens op een andere manier sportief bezig zijn.

Morgen staat een “fietsdrive” in Melick op het programma waarbij we na een ronde kaarten op de fiets naar de volgende locatie moeten (en dit kan wel 7 km fietsenimag1716-1386161304.jpg betekenen !!). Dat we met de fiets naar Melick gaan en dat er op een locatie of 5 (pf 6) gespeeld zal worden betekent dat de nodige kilometers onder de (e)bike wielen weggetrapt zullen worden.

Veertien dagen na dit mooie fietsgebeuren gaan Arno en ik gebroederlijk naar het volgende bridgegebeuren: “een rondje Susteren”. Sportief bezig zijn door van locatie naar locatie door Susteren te wandelen en bovenal weer  bezig te zijn met dat leuke spelletje bridge !!

 

Heb ik u misschien enthousiast gemaakt…???

 

Een waarschuwing is op zijn plaats: Bridge is verslavend leuk!

Dit bericht werd geplaatst in algemeen, Persoonlijk, Sport. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s