Hard….of hart ??

Soms is het ontvangen van boodschappen best hard. Als die “harde” boodschap ook nog eens jezelf betreft dan komt ie nóg een stukje harder binnen. En…als die boodschap ook nog eens over het hart gaat dan zal men zeker beseffen dat die boodschap me om het hart sloeg en ik met bonzend hart de komende dagen in zal gaan. Ik zal van mijn hart geen moordkuil maken, het hart klopt me in de keel en dus zal ik mijn hart maar eens luchten !!

Fietsen. Ja, mijn lust en mijn leven en als ik die hometrainer van het ziekenhuis uit de vloer wil fietsen blijkt toch dat er meer aan de hand is. Enerzijds verrast maar anderzijds toch ook blij dat mijn mindere fietsen van het afgelopen jaar meteen verklaard is. De metertjes op mijn dashbord logen dus niet ! Mijn hart heeft het afgelopen jaar behoorlijk extra werk moeten doen ! Dat ik met behoorlijk wat medicatie uit dat ziekenhuis stapte was minder maar dat ik meegedeeld kreeg dat ik een bovengemiddeld en erg goed wattage had weggetrapt op “hun” fietsje…… dat stemde me toch wel bijzonder tevreden !

Toch wordt mijn hartje vandaag een beetje klein en…ik houd mijn hart  vast ! Vandaag is het “werk in uitvoering” en er wordt aan mijn binnenweg gewerkt. Inspraak zal ik Afbeeldingsresultaat voor cartoon ziekenhuisnauwelijks mogen hebben en….dat is goed zo ! Dat het schrijf- en fietswerk  me zelfs even onmogelijk wordt gemaakt is jammer maar helaas noodzakelijk. In elk geval…ik ben er even tussenuit waarbij ik hoop dat jullie met de hand over het hart willen strijken als ik even geen blog schrijf……..

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Hard….of hart ??

 1. Anoniem zegt:

  jan, sterkte het komt goed, een nieuwe levensfase. Effe de sneklheid aanpassen en het vizier opnieuw richten op andere doelen. Nogmaals sterkte.

 2. Anoniem zegt:

  Sterkte Jan .Komt allemaal goed.

 3. Anoniem zegt:

  Ik wil je een hart onder de riem steken en hartelijke wensen van uit zuid Frankrijk waar een stukje naar harte willen fietsen.
  Sterkt e toi toi.
  Louis

 4. Dion zegt:

  Jan, van harte beterschap👍🏼👍🏼👍🏼

 5. Simone zegt:

  Beterschap Jan!

 6. Rinze Jonkman zegt:

  Jan,eerlijk gezegd heb ik het twee maal moeten lezen.Als ‘ oud’ gespecialiseerd hartfunctie laborant lees ik dat je nog ‘ veel power’hebt. .Dat is een goed teken.Vragen? Je mag mij altijd bellen of mailen..Beterschap.Ik bel je binnenkort..Rinze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s