ego trapper

Een rondje fietsen betekent eens goed om je heen kijken. Tijdens dat rondje met de C-groep bestaat hier gelukkig de mogelijkheid voor. De ogen goed de kost geven: dat is pas fietsen !!!

Gisteren ook zo’n dag. Heerlijk mee hobbelen in de groep en in gedachten dat verhaal over deze mooie route klaar hebben maar…..van het een komt thuis ineens zomaar het ander….!!!

Een kwestie van een erg wit voetje halen..??  Nee !! Het is meer:  “wie de schoen past, trekke hem aan…”.

Fietsers zijn toch egootjes. De een draagt zijn fiets als ineens een plas water op de weg ligt de ander blijft maar vegen over die fiets want alles moet blinken en weer een ander kan met het scheerapparaat maar niet van die benen afblijven. Alles moet op en top en op zijn best gesoigneerd zijn. P1070682.JPG

Dat er sommigen als een ballerina op de fiets zitten ontdekte ik gisteren. Wauw….wat een schoentjes !! Na drie keer kijken bleken het toch écht fietsschoenen te zijn. Als pantoffeltjes of…beter gezegd als “balletschoentjes” zitten ze om de voeten van de berijder. Ik besluit de stoute schoenen aan te trekken en knoop dat gesprek met deze “ballerina” aan. Meteen hoor ik iemand praten die behoorlijk naast zijn schoenen aan het lopen is…. Hij spreekt over “het mooiste wat hem ooit overkomen is”, “witte schoenpoets” , “elke keer poetsen” en bij een buitje onderweg “op de sokken verder”.

Goh, wat staat hij goed in zijn schoenen. Hij zegt namelijk dat hij “met kousen en schoenen in de hemel komt” en  dat hij tot wel 5 km/uur harder aan het fietsen is…!! En als ik het heb over “misschien met lood in de schoenen naar de fietsclub komen vanwege deze slippertjes” dan krijg ik meteen terug: “wat lood…!!!, ze wegen niets !!!!”.

Eén ding mag duidelijk zijn: ook al misstaan de grijze sokken een beetje, menigeen zou graag in zijn schoenen willen staan…!!!

Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s