Fietselatelist (2)

Het is 12 januari en als ik naar buiten kijk: wind, een beetje guur, herfstachtig en er is regen voorspeld. Kortom: totaal geen weer om er op de fiets op uit te trekken maar…heerlijk weer om me bezig te houden met wat anders dat met fietsen te maken heeft: de “fietselatelie…!!”.$_84

Ruim een jaar geleden kwam ik een zegel uit Noorwegen tegen. Een wereldfietser die bepakt en bezakt was. Zou hij op weg zijn naar de Noordkaap ? Het was het jaar dat het eindpunt van de fietsreis het noordelijkste puntje p1070289van Noorwegen was. Eigenlijk dé aanleiding om een themaverzameling op te starten: de fiets !

Inmiddels heb ik al mijn albums doorspit en bij elk land de fietspostzegels overgezet naar die speciale fietsalbum. Daarenboven nog eens al die zegels die het afgelopen jaar zomaar zijn binnengekomen en …. voila ! Mijn eerste volle fietsalbum is een feit !

Een hobby die voor het nageslacht slechts “oud papier” is blijft voor het nú een  leuke bezigheid en dus ga ik nog even door. Als ik dan niet actief kan fietsen..dan passief als fietselatelist ! En…dat het verzamelen van fietspostzegels me ineens op een ander verzamel idee bracht ?  Hierover een andere keer meer.

 

Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s