Nieuw jaar…!!

Het nieuwe jaar is alweer 7 dagen oud en het toewensen van dat zalige-, gelukkige- en gezonde nieuwjaar kan alweer voor het eind van dit jaar tot en met de 6e januari van het volgend jaar “opgeborgen” worden. Tóch meen ik te moeten zeggen dat ik op de 7e januari ook iemand een gelukkig “Nieuw” jaar toewens. Zeker nú want vandaag is toch wel een speciaal nieuw jaar dat gevierd wordt.

Gisteren werd de verjaardag al in alle vroegte aangekondigd op L1 met het lied van IMG_7554.JPGReinhard Mey en vanuit diverse hoeken van de provincie stroomden de felicitaties binnen. Het deed haar goed maar….mij evenzeer !!  In de schaduw van mijn schrijfseltjes is zij namelijk ook aanwezig. Niet als schaduw maar…als basis en fundament !! Met haar raad en zeker ook met haar daad vindt sturing plaats. Niet dat ze vaak in beeld komt, niet dat mijn verhalen over haar gaan maar wel dat ik steeds volop steun krijg.

De betekenis van haar naam zegt eigenlijk al meer dan genoeg: “zij die geluk brengt…!!”. IMG_5285.JPGDe andere betekenis van haar naam spreekt ook boekdelen en zegt veel over één van de hobby’s van haar: “gezegend reiziger”.  Een bijzondere naam, zelfs een koningin droeg “haar” naam…!!

In elk geval vanuit paparazzihoek wil ik even wereldkundig maken dat “mijn” Bea vandaag bij de happy sixties hoort. Bea, eine dieke proficiat en….een zalig, gelukkig, gezegend en…gezond nieuw jaar….!!!  En de bloome…..die zien gans allein väör dich ..!!!

Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nieuw jaar…!!

  1. PietVrancken zegt:

    Beta hartelijk gefeliciteerd en nog vele gezonde jaren met Jan en familie.
    Carla en Piet Vrancken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s