Nieuwjaarsborrel twc Posterholt: een “zalig” 2019 !!

Heeft u het langzamerhand ook helemaal gehad met die nieuwjaarsrecepties waarbij de een of andere ook nog eens meent een ellenlang verhaal af te steken met als slotzin dat hij eenieder een gezond, gelukkig, zalig en of gezegend nieuwjaar toewenst. En… heeft u het onderhand ook gehad met elkaar de hand schudden en …. iedereen ook nog even te kussen omdat het er schijnbaar bijhoort ? Nou, ik ook !!!

Van geheel andere orde is de nieuwjaarborrel van twc Posterholt. Niks geen toespraak P1070300.JPGmaar een bijeenkomst waar “afgetrapt” wordt voor het seizoen 2019. En een bijeenkomst waar iedereen bij wil zijn: de “knallers” van de A-groep (hier blijven de bitterbalen het langst onaangesproken…!!), de heren en dames van de B-groep, de C-groep, de C-1 groep én..last but not least, het alles relativerende thuisfront dat in vele gevallen zorgt voor die onontbeerlijke ondersteuning al is het maar – wetende dat ik ze hiermee écht tekort doe !! – vanwege het draaien van al die wasjes gedurende het seizoen. Een leuke avond voor de groep 20-plus tot en met 70-plus waarbij zelfs de beurs thuis mag blijven !!!

Uiteraard, het gaat op een dergelijke avond over fietsen. Fietsdoelen waarbij de eenP1070306.JPG meent de grens van 4000 km te halen, de ander niet tevreden is als hij de 10.000 km niet haalt, weer een ander overwinningen nastreeft én sommigen die fietsreis als doel hebben gesteld. Maar….het komt bij iedereen – en daar gaat het ook om – toch neer om dit in goede gezondheid te kunnen blijven doen in 2019.

Verhalen te over op een dergelijke avond. Ik denk aan onze oud sponsor Ad Montforts die in oktober in de Linnerweerd door een auto werd aangereden en een zware smak maakte in de Linnerweerd waarbij hij o.a. een oogkast en maar liefst 16 ribben brak (ik wist niet eens dat we zoveel ribben hebben !!).  Dankzij zijn goede fietsconditie heeft Ad het ongeluk overleefd. Ad, beterschap namens ons allen !

Een anders “ongeluk” (dat hij toch geen nieuw huis gaat bouwen !) is het geluk van velen. P1070309.JPGWederom kunnen we hierdoor weer genieten van mooie routes, structuur in de groep (Marco is immers de baas !), de Eifelreis én de website van twc Posterholt.

Ook wordt gesproken over gewicht waarbij de een zelfs elke dag op de weegschaal gaat staan of er al een onsje af is van dat teveel van 4,5 kg…..

Al met al een geslaagde avond die in 2020 zeker weer op de agenda zal staan. Wellicht een reden om je zomaar aan te melden als lid van twc Posterholt, een fietsclub waar men op alle niveaus  met de racefiets op weg kan !!

En last but not least ging ook nog eens de discussie over datgene wat we ons allemaal toewensen: “een zalig nieuwjaar”. Zalig, als iets typisch katholiek. Zalig, het woord dat zelfs  is uitgeroepen tot het meest katholieke woord !!  Maar, zalig is meer dan alleen dat. Het was inderdaad weer een zalige bijeenkomst: het was lekker, heerlijk, fijn, luchtig, zuiders en Bourgondisch  !!

volgende twc bijeenkomst: 17.00 uur jaarvergadering zaterdag 9 maart café Roerzicht en dan………. zaterdag 16 maart, dan wordt weer gefietst !!

 

Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt, Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s