atb tocht Vlodrop. De voorbeschouwing.

Nog 5 dagen te gaan !! Of het spannend is…??  Nee !! Sinterklaas is alweer een dag in het land en alle vaders en moeders die op zaterdag  aan de tv gekluisterd zaten om de intocht van de Sint mee te maken kunnen op zondag – en misschien wel met hun kroost – richting Vlodrop gaan om deel te nemen aan één van de mooiste ATB tochten die Nederland rijk is: de ATB tocht Vlodrop !!

ATB staat voor All Terrain Bike en dus zullen de deelnemers over vele terreinen kunnen IMG_3376fietsen. Via de openbare weg zal al gauw het bospad worden opgezocht en als het woord “Meinweg” dan ook nog eens valt dan is een garantie dat het een route wordt die door het bos, door heide en door heuvelachtig gebied zal gaan.

Het weer krijgt volgens weeronline op zondag een 10 ! Beter fietsweer zal er niet zijn en nooit komen. Fietsers, het is nu of nooit waarbij ook weer zeker is dat degenen die ooit hebben deelgenomen aan de ATB tocht Vlodrop nu ook weer aan de start zullen staan.

Ja, het is fietsen, het is afzien, het is zwaar maar…. iedereen kan kiezen: de 30 km of… IMG_0026toch maar gaan voor de marathon van 50 km. En…het is gezellig !! Dames, heren, meisjes en jongens, Belgen, Duitsers, Engelsen, Limburgers en de vele Nederlanders van (soms wel erg ver) buiten de provinciegrens: jullie zijn welkom !!!!

IMG_3000Een perfect uitgepijlde tocht, een hele morgen “onder de pannen” van een geweldig gebied, daarnaast douche voor “paard” (fiets) en “ruiter”(de fietser), zelfs aan wat niet nodig is, is gedacht (EHBO) en…een pauzeplaats waar het letterlijk en figuurlijk niet op kan. En dat alles voor € 4,00 (NTFU leden) of voor ieder ander € 5,00.

Een spectaculaire, gezellige, sportieve zondagmorgen ??? Start op 18 november van 8.00 uur tot 10.00 uur bij de Roerhal te Vlodrop.

Enne…oh ja…paparazzi is er ook bij voor de foto’s !!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s