nieuwe fietsreis in de steigers…!

Nadat het in 2014 naar Santiago de Compostela ging werd in 2017 het volgende doel bereikt: de Noordkaap. Maar liefst 3500 km door weer en wind was het in hartje zomer “genieten” van de koudste zomer van de afgelopen vijftig jaar. Het duurde maanden voordat ik weer een beetje hersteld was van dit avontuur en als iemand me vroeg waar de volgende reis naartoe zou gaan kon ik slechts antwoorden: “alle kanten op maar…nooit meer naar het hoge noorden…!!”.

Een nieuwe bestemming zoeken valt eigenlijk best tegen, de bestemmingen op mijn bucket-list zijn afgestreept. Maar toch… het bloed kruipt waar het niet gaan kan: ik wil weer weg en gaan voor dat nieuwe doel !! Men moet namelijk doelen blijven stellen in het leven, dus ook “fietsdoelen”.

Het nieuwe doel staat in de steigers.

Afbeeldingsresultaat voor fiets steigers

Nu de uitwerking en dan de afwerking !! Waar het naartoe gaat..?? Tja…..er zijn zoveel interessante bestemmingen te bedenken. Tadjikistan is een machtig mooi maar ook gevaarlijk land, van Zuid- naar Noord-Amerika of…van coast tot

Afbeeldingsresultaat voor fietsreis tadzjikistan

coast..?? Misschien wel dat rondje Europa of … naar Rome of nog een keer Santiago…?? Ook heb ik gelezen en op tv gekeken naar die Duitser die door de Siberische kou naar Peking fietste en bij minus 30 graden die lift aangeboden kreeg en…. natuurlijk weigerde !

Afbeeldingsresultaat voor fietsreis afrika

De kou van de zomer 2017: helemaal vergeten. De ontberingen..?? mooie herinneringen !! M.a.w. een nieuwe uitdaging moet uitgewerkt worden.

Wat het worden gaat….? voor jullie nu nog even een vraag voor mij een weet waarbij ik één ding alvast met jullie wil delen: dit keer geen 2700 km (Santiago) en ook geen 3500 km (Noordkaap) maar…. de route zal 6.500 km bedragen !

Dit bericht werd geplaatst in rondje Noordzee, Sport, Vakantie. Bookmark de permalink .

Een reactie op nieuwe fietsreis in de steigers…!

  1. Anoniem zegt:

    kom je dan nog wel terug

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s