what’s in a name…!!

Als ik een huwelijk voltrek of de registratie van een partnerschap aan elkaar praat dan is deze zin een echte inkopper: waarom die partnerschapsregistratie en niet kiezen voor dat huwelijk..? Een mooi vergelijk dat Shakespeare hierover had was dat ook al zou een roos een andere naam hebben, het zou nog steeds een mooie en heerlijk geurende bloem zijn.

Fietsen is de sport die weer helemaal in is: men kan het lekker individualistisch beoefenen, men hoeft met niets op niemand rekening te houden en…men is dicht bij de natuur en heerlijk sportief bezig. En zong Boudewijn de Groot niet “Hoe sterk is deP1030373 eenzame fietser..?”   En toch is het de eenzame fietser die soms ook wel eens samen met iemand wil fietsen, lekker klasjenere over schaken, bridgen,  of de wetenswaardigheden die onderweg op te pikken zijn in de Grote Peel of fietsen langs de dodendraad in Kinrooi etc. etc.

Fietsen “zo sterk als de zwakste schakel”. Elke zaterdagmiddag en zondagmorgen gaat dat groepje uit Horn dat racefietstochtje maken. Een hele middag fietsplezier, soms een mooi strak tempo maar ook lekker “achteruit”fietsen en op plekken komen waar men met de auto nog nooit geweest is !! Elke zondagmorgen en elke zaterdagmiddag gaat dat groepje uit Horn dat racefietstochtje maken. Via Strubben naar Caluna en langs het Rondmeer naar De Horck en een avontuurlijk tochtje héél dichtbij huis is een “fietsfeit”.

P1030453.JPG

samen sterk

Het fietsgroepje zoekt medefietsers uit de omgeving waarbij geen consessies gedaan worden: het gaat om fietsen !  De eerste sponsor heeft zich al spontaan (waarbij het motto blijft: “spontaan of niet”) aangemeld en uiteraard zal deze sponsor binnenkort “wereldwijde” bekendheid via deze blog krijgen. Heet het groepje nu nog “livestrongracers”, ook nu:  what’s in a name ? Na vier jaar zal worden gekozen voor een andere opzet, nieuw tenue en….  nieuwe (sponsor????) naam !!!

Eens meefietsen…??? Het kan !!! Morgen wordt gestart om 12.30 uur vanaf het paparazzipleintje. “De acht van Horn”, een rondje waarbij men het  halverwege voor gezien kan houden óf zal het toch dat rondje Meeuwen-Gruitrode door volledig onbekend België worden. Welke route het gaat worden, de minderheid beslist !! och, what’s in a name…….!!  Het gaat immers om het fietsen !

Dit bericht werd geplaatst in livestrong racers. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s