Vooruitzichten.

Wauw, wat een leven heb ik toch..! Als part-time vakantieganger heb ik het er maar eens helemaal van genomen en kan ik slechts concluderen dat het full-time vakantievieren helemaal zo verkeerd nog niet is. Mijn wekker heeft vakantie, de fiets heeft vakantie en ja hoor…ook ik heb vakantie…! Samen met Bea – en die heeft het ook dik verdiend – zitten we in het favoriete bella Italia, het land van dolce vita, dolce gusto en zeker niet te vergeten het land van dolce far niente….!  

De dag beginnen met die capuccino, gevolgd door die latte macchiato en gaande de dag die heerlijke vino blanco, samenvattend in dat ene woord: fantastico…!

Het is alweer 6 weken geleden dat ik terugkwam van die expeditie Noordkaap. Gebroken en kapot was ik en het verhaal 


erover…. ik had het er helemaal mee gehad. Mijn blik verraadde dat ik op was en degene die het over vakantie had begreep er helemaal niets van.  Nee, het was verre van vakantie, het was expeditie…! De afgelopen dagen heb ik voor het eerst naar de foto’s  gekeken en de komende maanden probeer ik er een afrondend verhaal van te maken want… zolang dit verhaal niet helemaal afgesloten is kan geen nieuw verhaal beginnen..! 

Koud terug (ja..wat heb ik kou geleden) kreeg ik al de vraag waar de volgende fietstrip naartoe gaat. Nu de zin in fietsen weer terug is kan ik hierin kort zijn, het gaat in elk geval niet naar de Noordkaap..! Vakantie in zonnig en warm Italië zorgt er wel voor dat ik weer warm begin te lopen voor nieuwe ideeën en doelen. Wanneer ? Hoe lang ? Waar naartoe ? In elk geval, eerst het een, dan het ander…!

Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk, Sport, Vakantie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s