Vakantie…………………!!!!!!

We hebben de “V”, we hebben de “A”, we hebben de “K”, we hebben de “A”, we hebben deAfbeeldingsresultaat voor VAKANTIE “N”, we hebben de “T”, we hebben de “I”, we hebben de “E”, we hebben – en dan roep ik het uit – “VAKANTIE……!!!” Yes !!! vakantie !!! Wat heb ik er naar uitgekeken !!!

Sommigen kijken me eens aan en denken: “heeft ie alwéér vakantie”. Maar… ik weet wel beter; het is P1050711.JPGinmiddels alweer meer dan een half jaar geleden dat ik schreef over “paradise by the dashbord lights” en genoot van die heerlijke vakantie in de Allgau. Daarna was het aanpoten, hard werken en tussendoor ook nog eens die expeditie naar de Noordkaap. Vakantie…??? verre van !!

Vakantie, een woord dat is afgeleid van  vacatio dat staat voor vrij zijn van

Afbeeldingsresultaat voor GHISALLO

Fietskapel op de Ghisallo

verplichtingen. En..wat is niet nog leuker dan die “vacatio” te vieren in dat land van de de Mortirolo, de Ghisallo, Campagnolo, de Giro óf….en dat klinkt nog beter: de Lago, de risotto en…. de vino !!!! waarbij de vino blanco en de processo ongetwijfeld uit Lugano zal komen en de gelato en de capuccino zeker ook niet overgeslagen zullen worden.

Mijn deRosa moet plaatsmaken voor Riva, P1060678.JPGPeschiera en Garda en regenachtig Nederland wordt even ingeruild voor het land van “la dolce vita…!!”, want via de autostrada gaat het naar “Italia” en hoe kan dit daar niet nog beter dan met een Valpolicella, Nero d”Avola of… Barbera of…oude steden als Modena, Bologna of Verona en richting Pisa en Lucca en op die piazza aan de pizza en…..uiteraard heerlijk aan de piscina !!wpid-20150625202443.jpg

Kortom, paparazzi is even foetsie. Misschien zit hij wel aan de spaghetti of aan de chianti. In elk geval: hij heeft VAKANTIE….!!!!!!wp-image-1584127562jpg.jpeg

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s