Expeditie Noordkaap dag 26/27. Een nachtje Moskosel 19/20 juni 2017

 • Een nachtje Moskosel is genieten. Bas kan heerlijk slapen want we hebben alle muggen uit onze Stuga weten te houden en ik heb me bezig gehouden met die midzomernacht zon. Wat een mooi verschijnsel en…wat hebben we een mooi stekkie. Pal aan het water en een grote open watervlakte voor ons. Leuk is het om rond half twaalf de zonsondergang te zien, dacht ik ! Maar, ze ging niet onder…..Om kwart over twee staat de zon nog steeds laag aan de horizon en het blijft de hele nacht licht. Tegen de klok van 4 staat ze alweer flink te schijnen en klimt ze alsmaar hoger. De zon loopt ahw over de horizon, een verschijnsel waar ik enkele uurtjes nachtrust overigens heel graag voor heb willen inleveren.
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in expeditie Noordkaap. Bookmark de permalink .

3 reacties op Expeditie Noordkaap dag 26/27. Een nachtje Moskosel 19/20 juni 2017

 1. Anoniem zegt:

  Prachtige foto’s!
  Het is steeds weer genieten van je/jullie avonturen en mooie plaatjes! Veel plezier en suc6 samen, heel bijzonder 🚴‍♀️🚴⛈🌤☀️🍀👍🏻
  Ria Verlinden

 2. Jan en Bas, wat een prachtig avontuur. We nemen ons petje voor jullie af en dan als bonus ’s avonds nog een stukje schrijven. Je moet het maar kunnen. Het leest allemaal als een jongensboek. Sterkte voor de komende dagen als het (nog) kouder wordt maar we twijfelen er geen moment aan dat het doel wordt gehaald.
  Jack&Carla.

 3. Mario zegt:

  Jan respect! hoor hoe jullie deze reis samen volbrengen, ben starks benieuwd naar de sterke verhalen en mooie foto’s. Ik zag op Strava dat je al een heel eind bent gekomen, dus dat laaste stuk gaat ook zeker lukken. #Doorzetter, Succes!.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s