“derde helft” gaat naar Alpe d’Huzes (3)

foto van Derde helftj goes Alpe D HuZes.De “derde helft”.  Woorden die overeen komen met “de wedstrijd na de wedstrijd..!!” in de betekenis van lekker lang napraten onder het genot van hapjes en drankjes waarbij tijd rekken pas écht aan de orde is: deze helft kan namelijk vaak niet lang genoeg duren!

De “derde helft” Alpe d’Huzessers zijn de afgelopen maanden pas écht op stoom gekomenfoto van Derde helftj goes Alpe D HuZes. en… ze hebben het niet alleen gedaan !! De paaseieren actie was een groot succes. Niet alleen heel Horn maar van ver buiten Horn – tot in Maastricht !!- bestelde men de enige en echte “Alpe d’Huzes paaseitjes”. Liefst 9000 eitjes werden verkocht en dat leverde een mooi bedrag van € 1800 op. Niet alleen Jac uit Neer bedankt maar iedereen die zich dit paaseitje heeft laten smaken ! En de eieren waren nog maar net geklust of de volgende activiteit stond op de rol: de foto van Derde helftj goes Alpe D HuZes.sponsorloop van b.s. de Mussenberg. “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”  en …. dat er in de toekomst niemand meer zal overlijden aan kanker en dat deze nobele gedachte alleen mogelijk is door geld bij elkaar te krijgen om hiernaar onderzoek te doen is het punt waar de Alpe d’Huzessers en de hele Horner jeugd op

foto van Derde helftj goes Alpe D HuZes.

klaar voor de start:  AF !!

één en dezelfde lijn zitten. En wat heeft de jeugd gelopen !!  Langs de deuren lopen om sponsoren te krijgen en daarna nog eens het échte werk: rondjes lopen…. Wat een drukte was het en de gesponsorde appel van de “Biejzaak” was voor de eigenaren van de Biezaak slechts Biezaak, ook zij weten hoofdzaken (de strijd tegen kanker) en bijzaken goed te scheiden. Het bij elkaar foto van Derde helftj goes Alpe D HuZes.gelopen bedrag was zo groot dat ik het niet eens kon schrijven….!!! De foto spreekt boekdelen !! Ja…heel Horn doet mee en ook de enige en echte bakker, Christine, bakt foto van Derde helftj goes Alpe D HuZes.en bakt voor dat goede doel. Voor elk verkocht Häörke gaat 1,50 naar de Alpe d’Huzessers. Ik zou zeggen: “elke Häörder zou het geproefd moeten hebben…!!”.

En dan heb ik het nog niet gehad over dat geweldig machtig mooie een grote feest op 20 mei in de kantine van KSV Horn. Een feest dat zijn weerga niet kent; artiesten die belangeloos meedoen en om 23.00 uur een geweldig sluitstuk door het oplaten van wensballonnen. Iedereen kan er een kopen, ook al ben je er niet bij ! (Op ooze fieëstaovendj op 20 mei zulle we tussen t lol foto van Derde helftj goes Alpe D HuZes.en plezeer maake auch een serieus moment hubbe. Rondj de klok van 23.00 oor wille we stilstaon biej alle miense die helaas neet mieër onger os zeen. We wille den wensballonnen de locht in laote. Dees kintj gae kaupe väör 3.50 en de opbringst geit nao KWF. Wiltj gae een wensballon kaupe laot os dit den in ongerstaondj bericht weite of stuur een privebericht. Kins ze op 20 mei neet nao os fieëst komme mer wils ze toch foto van Derde helftj goes Alpe D HuZes.een wensballon oplaote den doon wae det om 23.00 väör uch!!). Mocht het berichtje jullie aanspreken, via een reactie zal ik jullie verzoek doorsturen !!!

En alsof dit nog niet alles is…..zaterdagavond zorgen de alpe d’Huzessers dat alle festivalgangers op een proper toilet terecht kunnen. Ook dit geeft aan dat de Horner deelnemers aan alpe d’Huzes het smerige werk niet schuwen.

En tot slot nog even dit: op dit moment is al 12.380,57 euro!!! aan sponsorbijdragen opgehaald. Wat een prestatie !!  Ik zou bijna vergeten dat er ook nog een sportieve prestatie geleverd moet worden. Maar… hierover later meer !!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Alpe d'Huzes de derdje helft. Bookmark de permalink .

Een reactie op “derde helft” gaat naar Alpe d’Huzes (3)

  1. Ruud en Carolien zegt:

    Wederom een prachtig verhaal! Geweldig dat je ons zo volgt naar de “grote” dag…1 juni.
    Ruud en Carolien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s