seizoenstart twc Posterholt

Traditioneel is de aftrap van het fietsseizoen van twc Posterholt een binnenactiviteit. Deze activiteit vindt steevast  één week voor de échte aftrap plaats. 2017 is een bijzonder jaar,

P1110615

seizoenstart 2016 in mooie tenue. Dit jaar geheel in het nieuw !! en… trendy modern 

een jaar dat de traditie even opzij wordt gezet want…. de officiële start van het fietsseizoen is – mede door het slechte weer – een week uitgesteld. Een goed besluit en een besluit dat met een goede reden genomen is. Nieuwe tenues verdienen namelijk een uitstekende presentatie in goede weersomstandigheden.

Als ik 11 maart zaal Roerzicht binnenstap moet ik even door mijn ogen wrijven: wat een opkomst !! Het doet me op dit moment denken aan de

IMG_1713

goede opkomst

opkomst van de afgelopen week gehouden verkiezingen. Ook al liggen er geen stembiljetten, er zal deze avond ook royaal gekozen moeten worden. Als Hartmut de presentielijst doorneemt worden twee “oude” oud-leden weer hartelijk welkom geheten. Zowel het hart van Huub (na een afmelding van 2 maanden !!) als dat van  Piet (na afwezigheid van een vijftal jaar) zijn blijven kloppen voor twc en worden dan ook met applaus weer opgenomen in het twc peloton.

Ik vergeet bijna – en dat uiteraard

IMG_1725.JPG

Etienne in de schijnwerper: bedankt voor je bestuurswerkzaamheden

dankbaar – te memoreren dat “uiteraard” weer elke aanwezige door de club werd voorzien van die drankjes. Waar vindt men nog zoiets !! Bij de seizoenstart zullen zich enkele aspirant leden melden en ik weet zeker, ze zullen niet alleen welkom zijn maar ze zullen zich ook welkom voelen en ook hen wens ik een sportief seizoen bij twc toe.

Aan het “stuur” van de vereniging ook de nodige

IMG_1729.JPG

het bestuur vlnr Jan, Robert, Hartmut en Mattie

nieuwtjes. Etienne wordt hartelijk bedankt voor het vele bestuurlijke werk, Robert gaat het volgend jaar de “pot” van de club overdragen (gelukkig blijft hij wel mede besturen), Hartmut en Jan worden nog steeds door de leden op handen gedragen en….wekelijks behoorlijk uit de wind gezet én…… vanaf deze avond hebben we een nieuwe voorzitter…!!!

Mattie Bodifee, 62 jaar jong, zal niet alleen “voor”in de groep “zitten”, ook aan de bestuurstafel en ver daarbuiten zal hij de club als voorzitter doen profileren. In een Kort interview met Mattie een korte

IMG_1750.JPG

Mattie Bodifée

kennismaking:

Janp: heb je veel ervaring met het besturen van verenigingen ?

Mattie: ik heb weinig ervaring met dergelijke dingen maar…..iemand moet het doen. Twc is een mooie club en ik zie het als een erg mooie uitdaging. 

Janp: Kun je iets over je sportieve carriere vertellen.

Mattie: Sport is part of my life. Ik kan het nu niet te lang maken want…. de Bundesliga roept me..!! Je zult me bijna dagelijks achter de buis zien want ik absorbeer nagenoeg alles sporten. Niet alleen de actieve sporten beoefen ik dus passief maar daarnaast ben ik ook druk met denksport. Ik puzzel erg graag en ik leg ook nog eens graag een kaartje (klaverjassen). 

Janp: En hoe zit het met fietsen…???

Mattie: Acht jaar geleden zijn Mieke en ik na talloze omzwervingen in Postert terecht gekomen en we genoten elke keer als we dat groen-gele lint (twc Postert uiteraard) voorbij zagen komen. Twee jaar geleden heb ik – nadat ik 40 jaar geen fiets had aangeraakt – weer fietsen geleerd en ik kan je zeggen: ik geniet er met volle teugen van! Mooie routes, gezellige mensen en leuke activiteiten. 

Janp: Hoe kan deze voorzitter getypeerd worden..??

Mattie: tja….dat is een goede vraag Jan. Ik denk als recht voor de raap maar…ook recht

IMG_1636.JPG

presentatie nieuwe clubtenue door mattie

door zee. Ik zie het leven als een feest, ik geniet van het samenzijn met “mijn” Mieke, ik geniet van de twee kinderen, de vijf kleinkinderen en onze hond en de twee poezen. Ik vertrouw erop dat ik in mijn nieuwe klus als voorzitter niet afgerekend zal worden op foutjes. Mijn motto zal dan zijn: “kun je het beter, doe het dan zélf..!!”. Sorry, bovenstaande zei ik alweer wat te snel Jan. 

Janp: Wil je tot slot nog iets kwijt…

Mattie: Ja Jan, ik ben trots op alle commissies die het zo voortreffelijk voor elkaar hebben, ik ben trots op onze nieuwe kleding, ik ben trots op ons bestuur en….. ik ben trots op ons cluppie..!! Ik vertrouw op een goede samenwerking en dat we met z’n allen de mouwen opstropen en de schouders onder het vele werk zetten dat ons te wachten staat. De beste stuurlui nodig ik van harte uit om ons bestuur te versterken.

Janp: dankjewel voor dit korte interview Mattie. 

IMG_1741Oh ja, de vergadering leverde nog meer op. Er werd veel gestemd en…er werd unaniem besloten. De notulen van de vorige vergadering, een contributieverhoging van een tientje voor IMG_1740.JPG2018, drie clubkampioenen vanaf 2017 (A-,B- en C-groep).

IMG_1755.JPGEen van de hoogtepunten van de vergadering is het huldigen van de clubkampioen en het daarbij uitreiken van de bekers voor de nrs. 1, 2 en 3.

Aan het slot van de vergadering kon iedereen het nieuwe clubtenue afhalen. Dat dit niet perfect gestroomlijnd verliep betekende voor sommigen dat ze pas laat thuis waren maar….een kniesoor die hierop let.

Presentatie nieuw clubtenue: zaterdag 25 maart vanaf 13.00 uur sporthal De Wiee te Posterholt.

 

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s