“derdje helft” gaat naar “Alpe d’Huzes”(2)

In oktober heb ik dat eerste bericht over die groep sportievelingen (het zijn er zeven) uit foto van Derde helftj goes Alpe D HuZes.Horn geschreven die in juni voor dat ene doel gaan: geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. Ja mensen…..ze gaan er helemaal voor !!! Niet alleen om die Nederlandse berg – zoals de Alpe d’Huez – in de volksmond ook wel wordt genoemd zés maal te beklimmen, men is ook bezig om een gigantisch bedrag aan sponsorbijdrage bij elkaar te krijgen.

En ja…hiervoor wordt nu al behoorlijk wat voor afgefietst en….gelopen !! De ene actie na de andere hebben de sportievelingen op touw gezet om maar geld bij elkaar te krijgen voor dat heilige doel: iets

foto van Derde helftj goes Alpe D HuZes.

vergaderen en bij elkaar zitten en…ideeën opdoen

doen tegen volksziekte nummer 1, kanker.

Bestonden  de activiteiten in oktober en november voornamelijk uit vergaderen, bij elkaar komen, vergaderen en bij elkaar komen…. er werd niet stil gezeten. Doelen werden gesteld. Vooralsnog géén sportieve doelen maar doelen op welke manier en wanneer er geld opgehaald zou worden.

Werd er tijdens de feestavond van KSV Horn in juni 2016 al aangepakt, vanaf december was het pas écht aanpakken. Bij de sleuteloverdracht was de hele groep present om iedereen uit en weer in dat jasje te helpen en menigeen deed zijn jasje goed uit door een flinke duit bij te dragen en dat de vastelaovesvierder – ’t laeve is ein fieëst !! – ook weet wat een donatie voor de strijd tegen kanker betekent blijkt uit de gulle gaven tijdens de Häörder bonte avonden.

Maar..heel Horn ( een gedeelte van de opbrengst per frikandel bij Lyon en Wanda is voor foto van Derde helftj goes Alpe D HuZes.dit goede doel) voelt zich verbonden en ook tijdens de paaseieren actie zal het “appeltje-eitje” zijn dat héél Horn geverfde eieren via de facebookpagina van derdje helft goes Alpe d’Huzes zal bestellen (jao doot d’r mich auch mer tieën). Gezien de binnenstromende bestellingen zijn enkele alpeduzessers behoorlijk van de leg maar zeker is dat de kippen hun uiterste best doen om alles op 8 april in orde te hebben.

10 eier 3,50 / 30 eier 9,50
Besjtelle kin tot 1 april en paoseier kinne op 8 april oppe Daalakkerstraot 8 in Häör aafgehaoldj waere. Bestelle kin via bericht op fbpagina!

Maar… er komt nog meer….!! een heuse statiegeldflessenactie op 13 mei (dus…flessen niet inleveren of weggooien); Fieëst biej de voetbalklup op 20 mei en…een sponsorloop van basisschool De Mussenberg waarbij jong en oud zeker zal deelnemen.

foto van Derde helftj goes Alpe D HuZes.

een “steuntje” in de rug: van harte welkom!

En…dat er ook nog tussendoor tijd wordt vrijgemaakt om te trainen voor dat sportieve doel: zes keer die verschrikkelijke col buitencategorie omhoog waarbij je na de eerste honderden meters al denkt “waar ben ik toch aan begonnen…? Nou….zoals u hierboven ziet….ze zijn er aan begonnen !!!! Helpt u mee…??? Een “steuntje” in de rug zal welkom zijn !!! Een frikandel, een eitje, een lege statiegeldfles of anderszins……doe  mee en ben erbij !!

Dit bericht werd geplaatst in Alpe d'Huzes de derdje helft. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s