vol verwachting……

Begin december….. het is frisjes en ’s morgens is het wit van de rijp. Met op  de radio het lied “Sinterklaas, wie kent hem niet”. Onderdeel van de tekst is  “en natuurlijk zwarte Afbeeldingsresultaat voor taai taai pepernoten en marsepeinPiet” en het lied gaat over taai taai, pepernoten en marsepein. De woorden “altijd en eeuwig” komen zelfs voorbij. Een lied dat geschreven werd ver voor de tijd dat er een Pietendiscussie op gang kwam….. tja, het kan verkeren !

Maar al dan niet een discussie…… menigeen zal vol verwachting zijn en …. hopen op veel pakjes ! Voor de een kan het pakje niet groot genoeg zijn terwijl het voor de ander juist een “pakje op maat” moet zijn”. Is een kinderhand gauw gevuld, hoe ouder we worden hoe meer (peper)noten we op onze zang krijgen.

Afbeeldingsresultaat voor castelijn beekZoals sportvriend Geert-Jan altijd zegt: “kleren maken de man” en mij maakt dit ook waar door voetbal- en handbalteams in het pak te steken met als doel: heel Zuid-Limburg naar dé modezaak van Beek te krijgen.  En ik weet heel zeker, menig familie zal dit jaar een pakje van Geert-Jan uit de zak kunnen halen.

TWC Posterholt heeft ook een verlanglijstje voor het seizoen 2017 bij de Sint ingeleverd.p1160847 Een behoorlijk lijstje. Ja…die fietsers uit Posterholt willen ook een pakje en niet zomaar een pakje. Het moet een groot pakket worden waarbij één restrictie is: het pak mag niet te groot zijn !!!  Kunt u het nog volgen…??  Wat er in het standaard pakket zit is al mooi: korte broek, lange broek, sokken, truitje korte mouw, truitje lange mouw en armstukken. Maar voor sommigen moet de Sint nog eens extra aanrukken want  men heeft ook een winterjas, beenwarmers, windblocker etc. etc. op het lijstje gezet.

 

p1160850

 

Het mooie van dit alles is, en Bairke jr. verwoordde dit in het blad wielervrienden al, niemand weet hoe de kleren er precies uit zullen zien. Er wordt wel besteld maar…wat heeft men eigenlijk besteld…???

Elk twc Posterholt lid is dus in volle verwachting naar dat pakje dat gebracht zal worden. Het schijnt zelfs één van de grootste geheimen in de rijke clubgeschiedenis van twc Posterholt te zijn in welk maatkostuum het volgend jaar over de Limburgse-, Brabantse- en Duitse wegen wordt gefietst.

Afbeeldingsresultaat voor tenue twc posterholt

nog even en dan kan deze trui in de zak

De flonkerende groen-gele formatie uit Posterholt krijgt een ander aanzien. Een pakje dat de jeugd over de streep zal trekken om zich aan te melden bij twc Posterholt en…zou het niet om dat pakje gaan dan zeker om die activiteiten die twc jaarlijks organiseert: een Eifelweekend (in 2017 weliswaar naar het Sauerland), een spetterende nieuwjaarsbijeenkomst en heel veel prachtig mooie fietstochten !

PRESENTATIE NIEUWE FIETSKLEDING: VRIJDAG 13 JANUARI TIJDENS DE NIEUWJAARSBORREL !!!!!

 

 

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s