Jaarvergadering twc Posterholt

Het eerste weekend van maart is traditioneel de aftrap van het fietsseizoen. De fietsen blijven nog keurig in het fietsenhok behoudens de fiets van die enkeling die zich met de fiets richting IMG_7261zaal Roerzicht begeeft. Vandaag hoeft nog geen trap gedaan te worden…. vanaf de vergadertafel wordt afgetrapt ! En…als de presentielijst een indicatie is van wat komen gaat dan zal het een topseizoen worden. Maar liefst 70 % van de leden staan te popelen om te starten met seizoen 2016 en tekenen de eerste presentielijst van het seizoen 2016.

De bestuurstafel mist onze dramatisch

P1070748

30 april: memorial Wil Bruinsma Classic

overleden voorzitter node. Werd Wil Bruinsma tijdens de oktober vergadering postuum tot ere-voorzitter benoemd, tijdens de jaarvergadering krijgt hij het grootste eerbetoon dat een fietser maar kan krijgen: een rit die naar hem genoemd wordt (30 april 2016 Memorial Wil Bruinsma Classic).

Dat de club leeft mag duidelijk zijn: vele handen maken immers licht werk en ook al wordt er nog naarstig gezocht naar bestuurders, de commissies (kleding-, ATB-, Eifel, Statuten en….wellicht binnenkort een promotiecommissie) dragen het bestuur keurig voorwerk aan. Ook de kascontrolecommissie geeft het bestuur

IMG_7254

nieuw bestuurslid: Hartmut Schoof (uiterst rechts)

een drietal aanbevelingen mee. Met betrekking tot het bestuur een “nieuwtje”,voorwaar…een nieuw lid ! Hartmut Schoof – hij is nog maar een jaartje lid van twc – voelt zich betrokken en wil zich graag inzetten voor “onze” club. Hartmut, op voorhand al een dankjewel en uiteraard wens ik je heel veel succes. Dat Etienne van Hoof de voorzittershamer op interimbasis blijft hanteren wordt door de vergadering middels een applaus gewaardeerd. Ook Etienne, ik wens je veel wijsheid toe !

Hoogtepunt van de vergadering is de waardering voor de fietsprestatie van ons lid Jac Heinrichs, die de

IMG_7263

Dé fietsprestatie van 2015 was voor Jac Heinrichs: Parijs-Brest-Parijs (1200 km in 72 uur)

monsterrit Parijs-Brest-Parijs (1200 km) in 72 uur wist te volbrengen. Ook Marco Visschers werd terecht in het spotlicht geplaatst. Het bestuur dankt Marco voor al het Zijn werk dat Marco voor de club deed en doet (webmaster, Eifelcommissie, routecommissaris, atb-tocht tot begin 2015 bestuurslid). Ook “man achter de schermen”, secretaris Jan Rieken, krijgt alle lof toegezwaaid. Nooit prominent aanwezig maar….altijd op zijn plaats is hij van onschatbare waarde voor de club.

Dat we ook in 2017 evenveel contributie betalen dan in 2016 én ..dat we dan wellicht ook nog eens in nieuwe tenues fietsen is voor de een misschien bijzaak maar…voor de ander hoofdzaak.

Absoluut hoogtepunt is uiteraard de jaarlijkse huldiging van de clubkampioen(en) 2015.

IMG_7273

vlnr Piet (3), Frans (1) en Joop (1)

Een mooie ereplaats voor Piet Vrancken. Een derde plek is zijn deel. Op de hoogste trede staan dit jaar Frans van de Brekel en Joop Schwanen, die ex aequo eindigden en de kampioenstrui met recht een heel jaar mogen dragen. Beide c-rijders zullen vast en zeker ook dit jaar hun trui vele malen tonen.

Om kwart voor zeven sluit de voorzitter de vergadering en is het aftellen begonnen voordat écht kan worden afgetrapt voor het seizoen 2016: nog 13 dagen en 18 uur !!

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Jaarvergadering twc Posterholt

  1. secrtwc zegt:

    Dat is snel !!!! Bedankt Jan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s