nieuwjaarsrit 2016

Toen het seizoen 2015 op 31 december afgesloten werd wisten de livestrongracers dat het niet lang zou duren vooraleer het nieuwe seizoen zou beginnen. Een nieuw seizoen dat één dag later al ingeluid wordt met de inmiddels traditionele nieuwjaarsrit.

P1040125

2016: start en de km stand geeft  “0”aan

Maar..voordat het zover was natuurlijk eerst die samenkomst en P1100780nieuwjaarsreceptie in de kantine aan het paparazzipleintje. Het voornemen van diverse livestrongracers om het nieuwe jaar alcoholvrij door te komen kan voor een enkeling om kwart over tien ’s morgens al de prullenbak in. En..toen het glaasje (en de wafelen) naar binnen gewerkt waren kon gereden worden.

Dat degene die de sterkste verhalen over de oud op nieuw avond had (tot 3 uur aan de drank notabene !!) de koppositie opgedrongen kreeg kan onder de noemer “’s avonds een vent…overdag een vent” gezet worden. Dat Peter de kop nam had maar één reden: “ik heb het koud”. De een probeert P1100787zich op kop warm te fietsen en Robert (“goh, wat heb ik het toch koud..!!”)zit helemaal achterin de groep uit de wind. De uitgetekende nieuwjaarsroute zegt meteen iets over dit seizoen: ambitieus, verrassend, mooi en volgens sommigen zelfs “top”. Dat Rene zich in de kantine al volop tegoed deed aan de wafels was iedereen opgevallen maar…toen hij in de buurt van Nederweert ook nog eens enkele wafels uit zijn achterzak toverde keek iedereen toch wel jaloers naar deze slimmerik. “Voor mij zeker geen hongerklop dit seizoen…!”, aldus de gevatte Rene.

P1100784Een koukleumende Robert gaf aan dat alleen de mooie route hem een warm gevoel gaf voor de rest……koud, koud en nog eens koud. De livestrongracers weten dan ook nu reeds dat het eerst een beetje moet zomeren voordat Robert weer zal aansluiten. Maar….. ook in 2016 zal Robert altijd welkom zijn en uiteraard staat het buiten kijf dat dit voor iedere iedereen geldt die eens een lekker stukje lekker wil fietsen.

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in livestrong racers. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s