Cor Salentijn gevonden !!!!

Vanmiddag ben ik nog gaan zoeken en dacht….dat wordt een klus ! Het gras in de bermen staat hoog, brandnetels die het zoeken bijna onmogelijk maken en…. waar precies te zoeken ???  Bij thuiskomst krijg ik gelukkig het bericht dat Cor terecht is.   Facebookers, bedankt voor het delen van mijn bericht  !!!

De sinds zaterdag vermiste Corné Salentijn heeft 48 uur lang in een talud gelegen voor hij uiteindelijk vanochtend is gevonden door een wegwerker. Hij werd naar het

terecht !!

terecht !!

ziekenhuis gebracht met lichte verwondingen.

,,Het gaat goed met hem, maar is het tijdsbestek kwijt’’, liet een woordvoerster van de familie aan Roermond Dichtbij weten. De 69-jarige man is langs een wegafzetting gegaan bij de afslag Horn van de N280, en is daar het talud in gevallen. Maar liefst 48 uur heeft hij daar gelegen. Zijn oudste broer was er gaan zoeken, maar niets gezien.

,,Zijn jongere neef en fietspartner zijn zelfs de steile weg naar beneden geklommen’’, aldus Maril Salentijn. ,,Zij zijn hooguit vijf meter van hem vandaan geweest in het donker. Maar Corné heeft zich waarschijnlijk vanwege zijn ziekte niet kenbaar kunnen maken.’’ Corné lijdt aan alzheimer.
Een arbeider die aan de weg aan het werk was is vanochtend tijdens zijn pauze naar beneden gelopen en heeft hem daarbij gevonden. Vervolgens heeft ambulancepersoneel hem opgevangen en naar Roermond vervoerd.

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s