de tijd stond stil

Het is zaterdag 2 mei. Een mooie dag, de zon schijnt en op het programma staat de B-route die naar het “Hijgend Hert” zal gaan of …zoals routemaker Ger Schmitz het omschrijft: route “Zwijgend Hert”.

Het begint allemaal zo mooi, B-fietsers die er zin in hebben want het wordt de eerste lange tocht van het seizoen. Een mooie tocht P1070072met pauze en als het dan ook nog eens richting de heuvels en door het mooie Zuidlimburgse bloesem landschap gaat en…dat ook nog eens onder een heerlijk zonnetje en een lekker temperatuurtje dan heeft het niet veel nodig om het tot een tocht te maken waar nog lang over gesproken zal worden……..

En het wordt een route waarover nog lang zal worden gesproken alleen…. de toon waarin over deze route zal worden gesproken zal in mineur zijn. Het wordt namelijk een route die voorspoedig eindigt nabij de Camerig en menigeen doet bibberen.

links Wil in actie

links Wil in actie

En ook al schijnt de zon, de lucht voor het twc peloton wordt donker en momenten van kippenvel treden op want het is voorzitter Wil Bruinsma die onwel wordt en het hele B-peloton, nee !! het hele twc-peloton het zwijgen oplegt. Het is al de derde keer dat het twc peloton tijdens een van hun ritten geconfronteerd wordt met een aangrijpend voorval en de gebeurtenissen rond Jos Nacken en Frans Arends komen weer op eenieders netvlies.Wederom blijkt dat reanimatie en direct hulp verlenen van levensbelang is. Ook voor Wil. Maar…..”über dem Berg”…?? Nee, dat is Wil nog niet..!!

Het is nu maandag en vanaf zaterdag wordt Wil kunstmatig in coma gehouden, het is spannend. Fietsreizen naar Berlijn, Praag, Italië heeft hij ondernomen en ook de Mont Ventoux staat op zijn palmares en met behoorlijke wind tegen was het een hele strijd. Niet altijd ging het van een leien dakje maar het doel werd steeds gehaald. Het doel waar Wil nu voor gaat is van een geheel andere orde. Wil is aan zijn zwaarste wedstrijd bezig, het doel: leven !! Het hele peloton van Postert leeft met jou mee, jij als primus IMGP7388interpares van de club, al meer dan 17 jaar ga je voorop, ben je regelneef voor de club en zit je voor. De club….dat ben jij !!

Maar…nu even niet, nu is het jezelf !! en weet dat heel twc Posterholt met je meeleeft en jouw supporter is en dat je dit allerbelangrijkste doel wederom haalt.

kaars voor Wil !!!

kaars voor Wil !!!

Wil, het kaarsje brandt, voor jou !!!! “Bon courage”, van harte beterschap en een voorspoedig herstel !!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

4 reacties op de tijd stond stil

 1. Robert zegt:

  Jan, goed geschreven. Ik heb iedere dag contact met de familie en probeer op de website van TWC Posterholt het laatste nieuws bij te houden. Voor vandaag is er helaas nog weinig verandering te melden. Wil blijft vandaag nog in coma gehouden ivm een longontsteking. Hopelijk volgen er morgen betere berichten.

 2. Anne zegt:

  Een kaarsje branden, voor degene die vecht , voor degene die het moeilijk heeft , voor degene die het nodig heeft! Sterkte voor Wil zijn naasten en TWC Posterholt.

 3. Jos Willemsen zegt:

  Mooi stuk Jan zo zie je maar weer dat geluk en ongeluk dicht bijelkaar zit.

 4. Koos van den Berg zegt:

  Hoi Jan,

  Dit zijn inderdaad geen leuke berichten en als je leest wat er gebeurt is wordt je wel even stil.

  Marlie en ik wensen dat Wil spoedig uit zijn Coma geraakt en hopelijk kan gaan werken aan zijn herstel, mocht het hopelijk zover komen, blijft in dit stadium natuurlijk afwachten.

  Sterkte ook aan alle TWC- Clubleden die allemaal meeleven met Wil.

  Groetjes Marlie en Koos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s