1 mei

De eerste mei ! Een speciale dag want iedereen heeft vrij !!!……behalve wij …!! En eigenlijk is het niet eens zo verkeerd: het is niet voor niks de “dag van de arbeid”. Het is dus geen

ook in India viert men 1 mei

ook in India viert men 1 mei

klaagzang om vandaag vrij te krijgen maar eigenlijk zouden al die anderen ook maar gewoon aan het werk moeten vandaag ! Alleen voor de Belgen mag een uitzondering worden gemaakt en het is gepermitteerd dat zij wel een vrije dag hebben: de  “dag” van de arbeid heet in België immers  “feest” van de arbeid.

Één mei betekent dat het derde deel van het jaar er alweer op zit. Nog twee derde deel en P1070421we schrijven alweer 2016. Maar … eerst 2015 ! Dat staat eigenlijk nog maar te beginnen ! Kijk eens naar buiten, de natuur in de knop en het nieuwe leven is volop gaande. Het is een “explosie van natuurgeweld” als ik kijk naar al dat groen en de vele jonge eendjes en lammetjes. Het is genieten !

Één mei: het seizoen gaat beginnen !! Het fietsseizoen…dat is een andere zaak. Dit seizoen kent namelijk geen begin en einde. Het loopt van 1 januari tot en met 31 december. De teller

koud, regen, wind...

koud, regen, wind…

geeft een keurige 4.500 km aan die veelal door de kou, de wind en soms ook door de regen zijn gefietst. Ja…..het wordt echt tijd dat ook het weer eens de knop gaat omdraaien, de temperaturen omhoog schieten en er heerlijk in de korte mouwtjes op uit kan worden gegaan.

Vandaag….dag van de arbeid ! …ik ga toch nog maar even wat “fietsarbeid” doen !!

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s