vooruitblik 2015

…2014 loopt nu echt op zijn eind. Nog maar een paar uurtjes en we kunnen alweer de nieuwe kalender ophangen. Het lijkt wel of de jaren voorbij vliegen. Het boek “2014” kan bijna worden gesloten. 31 December is bij

vooruit en terug"blikken"

vooruit en terug”blikken”

uitstek dé dag om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar maar….. toch is en blijft het voor mij dé dag om met die knipoog terug te kijken. Het is vandaag namelijk alweer 10 jaar geleden dat het (levens)boek zich sloot voor mijn moeder. Erover te schrijven betekent maar één ding: “je hebt het goed gedaan, mam..!!”

Morgen gaan weer nieuwe boeken open en beginnen we weer bij bladzijde 1. Op de fiets wordt zelfs gestart met “0” op de teller. Gaan voor die goede voornemens..?? De een heeft er geen, de ander gaat er helemaal voor – wil minder snoepen –  en moet na enkele minuten al concluderen dat het onhaalbaar is om al dat lekkers tijdens de jaarwisseling zomaar te laten staan….

Eigenlijk hoeft al dat snoepen geen probleem te zijn maar….dan moet je ook een beetje sporten. En wil je sporten, heb je een racefietsje…. start het nieuwe jaar dan goed, het kán ! Je bent op donderdag 1 januari om 10.15 uur welkom op het paparazzipleintje. Eerst wordt in de kantine geklonken op het nieuwe jaar; “zalig nuujaor, de waofele zeen klaor..!!” En daarna wordt anderhalf uur gefietst, de traditionele nieuwjaarstocht !! Het parcours is sneeuwvrij gemaakt en zonder risico kunnen de extra ingenomen calorieën al meteen eraf worden getraind. Reeds nu kan gegarandeerd worden dat iedereen op tijd thuis is voor het bijna net zo traditionele nieuwjaarsconcert.  

2015: lekker fietsen (en dat zonder “lekke” bandjes) , lekker wandelen, lekker golfen, lekker rikken, lekker bridgen, lekker lezen, lekker tuinieren, lekker op vakantie gaan, lekker eten, lekker drinken, lekker snoepen, lekker gezond blijven, lekker met gezin, familie en vrienden optrekken, lekker foto’s maken, lekker verhaaltjes schrijven, lekker reacties tegemoet zien, etc. et. etc. …en om dit “lekkers” allemaal mogelijk te maken, lekker werken..!

Dat 2015 voor jullie en ieder die jullie dierbaar is ook een heel “lekker” jaar mag worden !!!

PROOST !!! op 2015 !!

PROOST !!! op 2015 !!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op vooruitblik 2015

 1. John Aelen zegt:

  Hoi jan

  Het nieuwe jaar gaat zo beginnen, het ouwe is voorbij gevlogen.

  Voor jou en je familie een goed en gezond 2015.

  Bedankt voor de mailtjes afgelopen jaar.

  Veel succes morgen op de fiets,is niks voor mij morgen.

  Groetjes uit roggel,

  John Aelen

  Mien

 2. Anoniem zegt:

  mooie woorden Jan ik wens jou en de jouwe een fantastisch , gezond en sportief 2015 en dat ik nog veel van je verhalen mag genieten

  Els

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s