Aftellen

Het aftellen is begonnen. Nog maar één nacht te gaan en een groot twc postert peloton gaat op pad voor de jubileumreis naar Bad Honnef. De koffers en tassen zijn gepakt en de fiets is in orde gemaakt. Voor menigeen het sportieve hoogtepunt van het seizoen waarnaar al vanaf 2013 is uitgekeken.

twc postert peloton tijdens seizoenstart

twc postert peloton tijdens seizoenstart

Een fietsreis, een mini vakantie die als kers op de taart gezien moet worden van het 40 jaar oude (of jonge?)  twc postert.  Van 28 augustus tot en met 31 augustus gaan zo’n 60 personen vier dagen op pad, soms een fietspad maar voor het merendeel mooie en rustige wegen.

Vier dagen op pad en de organisatie is al maanden bezig met de voorbereiding. Al maanden worden routes verkend, is naar pauzeplaatsen gekeken en zijn tripjes ondernomen in verband met

Bad Honnef in SU.svg

excursiemogelijkheden om nog maar te zwijgen over andere zaken die ter plaatse georganiseerd moesten worden. Het hotel in Bad Honnef is niet zomaar een hotel maar een hotel waar niemand iets tekort zal komen. Ook is een geweldig fietsprogramma samengesteld en dat voor drie !! groepen, om nog maar te zwijgen over de mooie nevenprogramma voor de niet fietsers. Een jubileumreis die het helemaal in zich heeft waarbij gesteld kan worden dat men het eigenlijk niet mag missen al is het alleen al dat thuisblijven duurder is want eerlijk is eerlijk: voor een dubbeltje zitten de deelnemers op de eerste rang ! http://www.twcposterholt.nl  promotie pur sang.

en ook dat kaarsje voor Frans Arends, die zeker in gedachten meegaat naar bad Honnef !

en ook dat kaarsje voor Frans Arends, die zeker in gedachten meegaat naar bad Honnef en Den Dungen

 

En paparazzi…??? Die telt ook af ! Die gaat zaterdag tweehonderd kilometer noordelijk van Bad Honnef de kleuren van twc postert hoog houden tijdens het NK toerfietsen te Den Dungen. Ook hiervoor is maanden getraind en ik kan zeggen: “paparazzi is er klaar voor !!”

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in livestrong racers, twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Een reactie op Aftellen

  1. 'Jane' zegt:

    Beste Jan, heel veel succes gewenst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s