Kleur bekennen.

Weekendje weg….! Heerlijk….! Even alles loslaten en genieten van zee en strand. Als ik vrijdag na een heerlijke strandwandeling even mijn mail nakijk zie ik dat een mail ook over “loslaten” gaat.
Ik ga even terug naar 2013, het jubileumjaar 40 jaar twc Posterholt dat afgesloten werd met de 25e editie van de atb tocht. De 25e atb tocht was organisatorisch als sportief wederom een succes. De reacties van de deelnemers, die jaarlijks van heinde en verre hun weg naar de Roerhal weten te vinden, waren top. Ik kan refereren naar vele mooie reacties alsmede de vele duizenden hits op mijn site. Twc Postert voorziet met dit evenement in een behoefte, voor jong en oud, voor man en vrouw, voor sportievelingen, de een lekker gezellig, de ander bloedfanatiek, voor mensen uit de Roerstreek maar ook voor velen die jaarlijks vanuit Duitsland, Venlo, Maasbree, Horn etc terugkeren. Dat de organisatie het vorig jaar “mensen van buiten” moest aantrekken was een goed initiatief, het evenement kon doorgaan !
Dit jaar zijn herhaalde oproepen aan de clubleden gedaan voor deelname aan de 26e editie van de atb tocht. De organisatie blijkt dit jaar binnen de club geen haalbare kaart te zijn. Een wanhopige mail van bestuurszijde (de leden zijn de club) spreekt de teleurstelling en onmacht uit over het niet doorgaan van de activiteit.
Eigenlijk moeten we allemaal kleur bekennen; zowel bestuur als de leden zijn de club. Kleur bekennen, te beginnen bij onszelf. OK i only like this quote because it says 'future' and for people who know me well know that I am actually a person from the future that has the second 'time machine' ever made and ninjas sent from the dictator of the future world are coming after me because I a part of a secret rebellion against this dictator guy and if we have the 'time machine' thing we can overthrow him.
De club is meer dan fietsen, de club is socializing en gezelligheid. Maar…. de club staat en “valt” ook door financiële middelen (atb tocht)om die vlaai, dat drankje, de nieuwjaarsreceptie, geen contributieverhoging etc. in stand te kunnen houden. Ons gezamenlijk belang !
Regeren, besturen, een huishouden voeren: zaken waarin men vaak in de marge moet werken en waarbij beslissingen nooit onherroepelijk zijn. Wellicht dat er de volgende week misschien al? een discussie op gang komt om de 26e atb tocht ook voor 2014 op de kalender te houden. In elk geval: ik ben er van de start tot de finish bij om alles in woord en beeld vast te leggen !!

Reageren hierop…? Het mag…. ook dat is kleur bekennen..!

Met sportieve groet, paparazzi

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

2 reacties op Kleur bekennen.

 1. Anne zegt:

  Alleen op het eerste gedeelte een reactie. ….
  Heerkijk dat weekendje weg ….strand….zee….
  Lekker uitwaaien en loslaten dat doet goed!!!!

 2. Rinze Jonkman zegt:

  Jan je hebt denk ik de gevoelens van veel leden prima weergegeven.
  Maar wat helaas een gegeven is dat steeds meer “vaste waarden” de afgelopen jaren, om wat van reden dan ook zijn weggevallen.( te veel)..En er steeds meer creativiteit voor nodig is om de posten “te bemannen”. Maar dan als bestuur te concluderen”we trekken de stekker er uit”is wel een heel rigoureus besluit.De ATB tocht is wel één van de “fundamenten”van de club.En dan heb ik ook zoals je ook mooi weergeeft over de landelijke presentatie van TWC Posterholt.Er verdwijnt zo nl.een landelijke klassieker in ATB land. De discussie moet binnen de club plaats vinden, waarbij we zeker verder moeten kijken dan alleen binnen de club zelf.Want dat is wel duidelijk.

  Tenslotte Jan heel veel succes op 30 augustus in Dungen!
  Rinze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s