programma Livestrong Racers

Nu de LivestrongRacers keurig in het pakje zijn gestoken is het tijd om het te tonen ! en augustus is hiervoor bij uitstek de maand. Augustus, de maand van internationale ritten, de maand van kampioenschappen en ook P1040378hier zullen de Livestrong Racers aan de start verschijnen. Kopman en sponsor Dion zal op zondag 3 augustus a.s.  om 10.45 uur aan de start verschijnen van het wereldkampioenschap in Beegden. In een vraaggesprek met Dion spreekt hij over snelheden van 50 km, lekker volgen en….wellicht in de laatste ronde iets ondernemen…….. De parcoursverkenning heeft Dion reeds samen met de andere Livestrong Racers gedaan. Na enkele rondjes  vroeg ik Dion om commentaar. Het bleef angstvallig stil……………. Wellicht is het de stilte voor een door hem gemaakte storm. Zaterdag 9 augustus zullen de Livestrong Racers de jaarlijkse tocht naar

basiliek Scherpenheuvel

basiliek Scherpenheuvel

Scherpenheuvel ondernemen. Een hoogtepunt op het gebied van fietsen maar ook wat betreft fietsomgeving een absolute “must”. De tocht voert van oost naar west door Belgisch Limburg en gaat in Diest Vlaams Brabant in. De heenweg gaat via de zuidelijke kant en de terugweg via de noordelijke kant. De start is om half 8 (7.30 uur) op het paparazzipleintje. Een mooie tocht waaraan iedereen (ja: ïedereen !!) met een beetje “jus in de benen” kan meedoen.

Zaterdag 30 augustus zal Jan wederom deelnemen aan het NK toerfietsen en zal geprobeerd worden om de de 3e stek van Asten te prolongeren of….. misschien zelfs te verbeteren ! De afgelopen week is de knoop doorgehakt en is het deelnameformulier op de bus gegaan. Het betekent dat Jan zich toch wel even zal moeten afzonderen van de andere Livestrong Racers. “Ze gaan me te hard”, aldus Jan want er zal over een afstand van om en nabij de 90 km een gemiddelde tussen 18 km/u en 28 km/u moeten worden gefietst en dit alles natuurlijk zonder horloge, km teller of anderszins hulpmiddelen. 

Livestrong Racers. De tochten voeren veelal door mooie groengebieden.

Livestrong Racers. De tochten voeren veelal door mooie groengebieden.

Daarnaast zal elke zondag (m.u.v. 3 augustus) om half elf gestart worden voor dat anderhalf uur durende rondje Limburg en op zaterdag om 13.30 uur voor afwisselende routes Midden-Limburg (duur 2 tot 2 1/2 uur). Eens meefietsen ?? Het kan ! In tenue van de Livestrong Racers fietsen ? Dit kan ook tegen gelimiteerde kosten van 25 euro, met dank aan sponsor Dion. Of augustus de oogstmaand zal worden voor de Livestrong Racers…… U kunt het volgen !

Dit bericht werd geplaatst in livestrong racers. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s