Nieuwe sponsor, nieuwe naam: Livestrong racers

P1040340

v.l.n.r. Dion, Jan en Robert

Na jarenlang onder de naam Hamburg Rabo Racers (HRR) te hebben gefietst vond zaterdagmorgen om 10.00 uur de presentatie plaats van de de “Livestrong Racers”. Belangstellenden kregen eerst een kort toespraakje te horen waarbij een dankwoord werd uitgesproken in de richting van de oude sponsoren, te weten Dion Hamburg en de Rabobank Roermond.

Op het moment dat de Rabobank zich terugtrok wist Dion al meteen dat in deze groep potentie zit en besloot hij de sponsoring in zijn geheel over te nemen onder de voorwaarde dat zijn naam niet zou worden opgenomen in de clubnaam.

De tenues zijn in de kleuren zwart en geel en op het tenue staat de naam : Livestrong. Een P1040350verbindende naam in strijd tegen kanker. “Eenheid is kracht, kennis is macht en instelling is alles..!!”. Woorden die ook voor de fietsgroep van toepassing zijn: samen net zo sterk als de zwakste schakel, met een goede instelling die eenheid vormen. DeP1040342 Livestrong Racers fietsen elke zondagmorgen vanaf 10.30 uur tot 12.00 uur en  op zaterdagmiddag “in de regel” (afhankelijk van weersomstandigheden) van 13.30 uur tot 16.00 uur. Place to be: paparazzipleintje.

P1040355

cola en nog eens cola bij “sjeiven dörpel”

Na de fotosessie kon het dan op pad en door de kilometerteller boven de temperatuur op de thermometer te houden was er een aangename rijwind totdat de sponsor in Aldeneik in de remmen kneep. Door de stop brak bij iedereen behoorlijk het zweet uit maar ook dit was geen probleem. De sponsor trakteerde bij “de sjeiven dörpel” rijkelijk op cola en nog eens cola.

Omdat Livestrong voor iedereen is (echt “4 all..!!”) heeft de sponsor besloten dat iedereen tegen betaling van 25 euro lid kan worden van de Livestrong Racers. Dit bedrag is inclusief wielerbroek en wielershirt en………..een heel jaar lang leuke tochten fietsen. Wil je je aansluiten bij de Livestrong Racers…….?? Eenheid is kracht, kennis is macht en…instelling is alles..!!

Dit bericht werd geplaatst in livestrong racers. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nieuwe sponsor, nieuwe naam: Livestrong racers

 1. Anne zegt:

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe tenue het ziet er goed uit en ook nog voor het goede doel…..dat bevalt me wel. In dit pakje zou ik ook fietsen.
  Op de foto’s zie je meteen wie de sponsor is ……de gele band links!
  Wens jullie veel fietsplezier…..:-)

 2. fransarends2013 zegt:

  Waarom heeft Dion ‘ein anger pekske’ aan?
  De naam Livestrong komt toch van die niet zo zuivere Amerikaan, of vergis ik mij daar in?
  De sponsoring is echt en daar ga ik voor!
  In elk geval wens ik jullie veel fietsplezier in dit nieuwe wielertenue!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s