Dag 7 op naar Chartres.

Vanuit Gargenville even een preview op de dag van vandaag. Het gaat naar Chartres ! De 7e dag alweer en idd Huub, af en toe moeten we eens uit het zadel….en niet alleen omdat het bergop gaat. Gisteren was het behoorlijk heftig…op en neer in het gebied ten westen van Parijs. Iets meer dan 600 km hebben we nu gefietst en volgens Robert fietsen we zeker 10% teveel oftewel meer dan het routeboek aangeeft… Vandaag een speciale rit. Hebben we van velen een donatie gekregen om een speciaal kaarsje op te steken in Santiago, vandaag 1 kaarsje voor hun allen. Hetwpid-wp-1401475429929.jpeg gaat naar de beroemde kathedraal van Chartres, een bekende etappeplaats voor pelgrims. Maar vandaag fietsen we ook voor de zieken waarbij we speciaal denken aan Idy, Fer, Harry en Harry uit Horn,  Paula uit Beegden, Maria uit Nunhem, de ma  van Myrte, Jos uit Postert, Odille uit Almelo, maar ook aan Stephan uit Horn en Jan uit Vlodrop. En we denken aan die heel erg kleintjes, Milan, die gisteren geboren werd en uiteraard oogappeltje Liz, die alweer bijna 4 maanden oud wordt.
En volgers, “meefietsers”, (bedankt voor al die leuke (en soms minder leuke) reacties :uiteraard brandt dat ene kaarsje ook voor jullie !

 

En dat weekendbloemetje is voor jou Bea !

image

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Santiago de Compostella. Bookmark de permalink .

2 reacties op Dag 7 op naar Chartres.

  1. Nina zegt:

    Ha Jan en Robert! Erg leuk om jullie ervaringen te volgen! Lief dat jullie tijdens alle inspanningen ook nog tijd hebben om aan de thuisblijvers te denken! Ik ga woensdag een kaarsje voor jullie aansteken met Liz, to return the favour 😉 wel iets dichter bij huis, bij Maria in thoär!
    Groetjes, Nina

  2. Myrte zegt:

    Hoi Jan, Wat fijn dat je nog even een aantal kaarsjes hebt kunnen opsteken! Geniet nog van de tour! Wij lezen met veel plezier hier de verhalen!
    Groetjes Myrte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s