Leudal Kernenomloop 2013

U zult zich ongetwijfeld afvragen waarom het over “Schnee van gestern” gaat. De Leudal

Leudal Kernenomloop 2013: doorkomst Grathem foto: Willy Beurskens

Leudal Kernenomloop 2013: doorkomst Grathem foto: Willy Beurskens

Kernenomloop van 2013 !! Daar is toch het nodige over geschreven en gezegd. Eigenlijk moet het gaan over de Leudal Kernenomloop 2014 !! Op zondag 21 september 2014 staat deze machtig mooie rit weer op de rol. Dat ik er niet bij ben……. jaomer, jaomer, jaomer !! Maar…. wellicht dat de toon waarop ik “jaomer” zeg erg veel fietsers over de streep zal trekken om er wel bij te zijn ! Doen !!

Ik heb het in een vorig bericht eens gehad over Wielerevenementen Limburg. Een mooi clubje, schreef ik. Eigenlijk was dit niet juist ! Wielerevenementen Limburg is geen clubje maar een Stichting en winst maken is niet aan hun besteed.

Leudal Kernen Omloop 2013 levert 1500 euro op voor Wielerclub Midden-Limburg……!!! 

Een kop boven een artikel waar wielerminded Midden-Limburg en in het bijzonder de wielerjeugd natuurlijk geheel in haar nopjes is. De opbrengst van de Leudal KernenomloopIMG_7342 2013, een geweldig bedrag van 1500 !! euro, werd op vrijdag 14 IMG_7369maart j.l., tijdens de jaarvergadering van Wielerclub Midden-Limburg middels een cheque uit handen van Huub aan de Boom aan voorzitter Bart Gort overhandigd. Het bedrag zal worden besteed aan  activiteiten die de Wielerclub Midden-Limburg organiseert voor de jongens en meisjes van de club. Zo kan uit de bijdrage eenIMG_7361 wielerweekeinde op buitencentrum De Spar te Haelen worden bekostigd.

De jeugd heeft de toekomst !! En wielerevenementen begrijpt dit als geen ander ! IMG_0821

 

Op bijgaande foto toont voorzitter Bart Gort van Wielerclub Midden-Limburg de cheque. Naast hem staan de bestuursleden Geert Hanssen (links), Sjra  Smolenaers (uiterst rechts) en Huub aan den Boom van Wielerevenementen Leudal. 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s