jaarvergadering twc posterholt

Met nog één week te gaan voordat het twc peloton naar buiten kan is het zaterdag 8 maart toch nog even door de zure appel heen bijten en is het “stil” zitten in zaal Roerzicht. Dat ruim 60% van de leden op deze heerlijke zaterdagmiddag aanwezig zijn betekent maar één ding: twc postert leeft !! en …. het geeft ook de betrokkenheid aan. De beurs hoefde niet uitgehaald te worden, de drankjes waren voor rekening van de club, erg mooi ! Nadat de voorzitter om 17.07 met een flinke hamerslag de vergadering opende werd het even stil toen gevraagd werd om te gaan staan en de voorzitter een in memoriam voor Willy Beurskens uitsprak. Met de foto van Willy en het kaarsje prominent aanwezig kan de vergadering beginnen.

John Hillen, man van de achtergrond maar vandaag vol in de schijnwerper !!

John Hillen, man van de achtergrond maar vandaag vol in de schijnwerper !!

Dat John Hillen – na 30 jaar in het bestuur actief te zijn geweest – niet meer herkiesbaar is zal een groot verlies zijn. Voor al zijn werk (en zeker zal hij nog hand en span diensten gaan verrichten) wordt hij dan ook nog eens goed in de schijnwerper gezet. John, top ! Schreef ik over “stil” zitten. De voorzitter deed een dringend beroep  op de leden om niet stil te zitten maar ook dienstbaar aan de vereniging te zijn door zitting te nemen in diverse commissies. Rinze en Robert Schmitz hebben zich reeds aangemeld echter…… een aantal handjes komt men toch nog tekort !! Dat Etienne bestuurlijk verder kijkt dan twc is een erg goede zaak; als districtsbestuurder Noord- en Middenlimburg zal hij zeker ook een visitekaartje voor twc Postert zijn. Daarnaast is Etienne instructeur voor adspirant fietsers die aan het programma “Start met fietsen” meedoen en wellicht hierna de stap maken om bij twc te komen fietsen ???

clubkampioen Frans en de nr 3 Wim (Jos (nr 2) was helaas verhinderd)

clubkampioen Frans en de nr 3 Wim (Jos (nr 2) was helaas verhinderd)

Natuurlijk was ook dit jaar het hoogtepunt het huldigen van de clubkampioen. Een naar het podium strompelende Frans van de Brekel nam de (ook dit jaar weer door rijwielhuis Piet Daemen gesponsorde) kampioenstrui in ontvangst. Frans, beterschap en dat we je spoedig in de kampioenstrui in het peloton mogen terugzien. Uiteraard werd er over enkele punten stevig gediscussieerd (de toekomst van de club)  maar over andere punten (geen contributieverhoging, bijdrage in kledingpakket bij min. 20 x deelnames aan tochten, geen gezamenlijke deelname meer aan een toch wel slecht georganiseerde en te dure Eddy Merckx classic vanuit Roermond en het keurige verslag van de penningmeester) daarentegen was meteen overeenstemming. Dat 2014 een geweldig jaar gaat worden voor twc postert is nu al te merken: de Eifelcommissie heeft het programma voor het lange weekend naar bad Honnef al nagenoeg rond én… het wordt super ! Om 18.40 uur sloot de voorzitter de vergadering, reden voor velen om nog een goed na te kaarten en…vooruit te blikken op het komende seizoen !!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s