Aswoensdag….

Even denk ik aan het vastelaovesliedje: “straks is het weer Aswoensdag, en dan is alles voorbij…”. Voor de echte carnavalsvierder zal het inderdaad even slikken zijn…de

gespot in de Allgäu: drie !! rode kardinaals.

gespot in de Allgäu: drie !! rode kardinaals. Herstel: goudvinken !! 

vastelaovendj zit er weer op. En…voorbij is ook de vakantie in de Allgäu. Maar…goed is goed en…het was goed !!! En dat alles voorbij is…?? Nee dus, héél veel moet nog beginnen !

Morgen, 6 maart is het alweer feest ! Schoonzus Agnes mag weer een jaartje bijschrijven en

proficiat !!

proficiat !!

deze verjaardag zal zeker worden gevierd. Agnes, afgelopen zondag – tijdens het verzoekplatenprogramma – is reeds een gouwe ouwe voorbij gekomen maar…morgen zullen we zeker zelf ook nog aan komen !!

Woensdag 5 maart betekent dat het nog maar 14 dagen zijn vooraleer we weer naar de stembus mogen om keuzes te maken. Persoonlijk betekent het véél maar…. ook mooi werk om verkiezingen in de gemeente Venlo goed over de bühne te krijgen. Verkiezingen organiseren als teamwerk waarbij ook degenen die de organisatoren uit de wind zetten zeker het podium verdienen.

Ook het paparazzipleintje – de roots en vroegere thuishaven van de lijsttrekker van lijst 1, mijn broer Arno – zit al volop in verkiezingssferen. Posters verraden dat maar met één partij “samen verder” wordt gegaan !! Vastenavondtijd voorbij, de verkiezingsstrijd kan en zal zeker de komende weken in volle hevigheid losbarsten !

Voor twc Postert gaat het a.s. zaterdag beginnen: de jaarvergadering staat op de rol. Een jaarvergadering waarbij uiteraard vergaderd wordt maar het is ook een gezellig treffen, P1040190een weerzien met veel fietsers na de winterstop en een vooruitblik op het wegseizoen dat een week later gepland staat. Het vorig jaar werd de eerste route nog afgelast vanwege sneeuwval….. thans houdt niemand rekening met iets dergelijks. Ook voor de van een knieoperatie herstellende clubkampioen Frans van de Brekel is het weer vooruit kijken en zijn streven is om nog voordat het bestuur met fruitschaal op bezoek is gekomen weer op de fiets te zitten!

En dit is nog lang niet alles…!!  Er staat nog zóveel te gebeuren, eigenlijk moet ALLES nog beginnen !! En wat ook begint: de vastentijd !! Ook ik had 50 jaar geleden een heus Agio vastentrommeltje. Vastentijd: tijd van vasten en onthouding !! Misschien één dag de fiets laten staan…??? Nee, dan toch maar liever wat anders !!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in algemeen, Persoonlijk, twc Posterholt, Vakantie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Aswoensdag….

  1. p. sevriens zegt:

    jan,
    in de Allgäu zitten geen rode kardinaals. Wel drie prachtige goudvinken zo te zien.
    mogelijk zitten er ook nog enkele foute bisschoppen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s