Nieuwjaarsreceptie twc Posterholt

De eerste activiteit van twc Posterholt speelt zich al op 3 januari af.  Plaats

gezellige drukte

gezellige drukte

van handeling: de kantine van sporthal De Wieë. Geen buitenactiviteit maar lekker binnen en voor menig bezoeker betekent het toch dat men behoorlijk “doordrenkt” naar buiten gaat. 2014, Geen jubileumjaar maar het seizoen kan wederom niet feestelijk genoeg beginnen. Géén consumptiebonnen bij het binnen komen maar gewoon zoals het al jaren gewoon is: drank en hapjes in overvloed en de beurs….die kan thuisblijven !

Te laat komen…?? Nee, niemand die ook maar iets van dit spektakel wil missen en dus zijn

drank en hapjes in overvloed !

drank en hapjes in overvloed !

de eersten al ruim voor aanvangstijdstip binnen.  Wachten tot half acht voordat men het eerste drankje krijgt….?? hoe durf ik het te schrijven !!

Ruim 40 personen zijn aanwezig en het is gezellig ! Alsof men elkaar al heel lang niet meer gezien heeft gaat het over één ding: het aankomende fietsseizoen en anderszins activiteiten

nieuwjaarstoespraak door de voorzitter

nieuwjaarstoespraak door de voorzitter

die dit jaar ondernomen zullen worden. Reizen naar Indonesië, tripjes die de kinderen gaan ondernemen naar Peru en Chili en vader, die zich zorgen maakt dat zoonlief geen tijd meer heeft om met pa op fietsreis te gaan. Maar het gaat ook over fietstripjes naar Mallorca, Italië en Frankrijk waarbij gesproken wordt over tochten als Dreiländergiro en de Granfondo Marco Pantani met de beklimming van de in het fietspeloton zo gevreesde Mortirolo. “Gouwe ouwe” Jac Heinrichs – hoe aojer hoe gekker – wil graag de monsterrit Bordeaux-Parijs, een ritje van non-stop 640 km !!!, gaan fietsen. En….uiteraard gaat het over de camino naar Santiago de Compostella en Robert en Jan laten zich goed voorlichten door Jos, die 2/3 van de route reeds gefietst heeft en in 2014 of 2015 het “Spanje-gedeelte” zal ondernemen.

IMGP3790Maar..het gaat ook over de bijeenkomst van de B-groep a.s. dinsdag, waarbij onderwerpen als tijdstip van vertrek, lengte route, routes, wegkapitein etc. etc. aan de orde zullen komen. Dat reeds meer dan 15 fietsers naar deze bijeenkomst zullen komen geeft aan dat het thema “de B-groep” leeft en dat zeker alles in het werk zal worden gesteld om tot een goed compromis te komen.

Uiteraard waren er ook damesgroepjes. Aan het aantal dames bij dergelijke bijeenkomsten

en..als de dames gezellig praten kunnen de heren het over het fietsen hebben ..!!!

en..als de dames gezellig praten kunnen de heren het over het fietsen hebben ..!!!

kan men de betrokkenheid bij het clubgebeuren herleiden en…. ook dit zit goed ! Waarover de dames gesproken hebben…?? Wellicht ook over fietsen al was het maar dat het fietsen in elk geval voor het altijd relativerende thuisfront (de dames dus !) een geweldige avond heeft opgeleverd !!!

Hoe laat het geworden is…?? Ik weet het niet ! Toen ik samen met de penningmeester ben vertrokken zat het nog behoorlijk vol en liet deze me nog even weten dat zijn afscheid van deze bijeenkomst geenszins betekent dat de tapkraan dichtgedraaid zou worden.

Resumerend kan ik kort zijn: vrijdag 9 januari 2015 staat reeds in mijn agenda genoteerd !

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s