2013…een terugblik

Terugkijken op 2013…dat doe je het best de laatste dag van het jaar !! Een jaar dat als het ware voorbij is gevlogen. Of dit komt omdat de jaren bij mij ook beginnen te tellen….??

Voor twc posterholt een jubileumjaar… maar dat het jubelen was….?  Begon het jaar met

jubileumavond twc

jubileumavond twc

een geweldige feestavond en mooi jubileumboek, daarna was het een jaar als alle anderen alléén… het jaarlijkse weekend ?? Dat was er niet in het jubileumjaar. 2013 was voor twc een jaar met persoonlijke kommer en kwel. Frans, die door een hond gebeten werd, Pierre, die Camillus van binnen en buiten heeft gezien, Wim, die behoorlijk last van zijn knie heeft en Jos, Ger en Piet, waarbij de klok niet meer zo tikte als het IMG_3842eigenlijk hoort te zijn, Dion die last had van een behoorlijke verkoudheid, Piet Vrancken die in ijzige koude voor de opening van het fietsseizoen – een rit die niet doorging !! –  naar Postert ging en hierna twee weken met griep aan het bed gekluisterd was)  en zo kan ik nog wel even doorgaan. En… een jaar dat afgesloten werd met een dikke zwarte rand door het overlijden van ons aller Willy Beurskens. Ja Willy, de rol gelost maar…. nooit los van de twc postert rol. Bedankt voor jouw inbreng, gezelligheid, sportiviteit en mooie herinneringen ! Dat je in vrede moge rusten. 2014 zal starten met een knallende nieuwjaarsbijeenkomst op vrijdag de 3e en… er zal een eifelweekend komen om de vingers bij af te likken.

De hamburg raboracers hebben wederom een druk seizoen gehad. Begon het seizoen

"koning" lek !

“koning” lek !

Scherpenheuvel

Scherpenheuvel

op 2 januari, het seizoen werd afgelopen zondag (29 december !) afgesloten met een tochtje waarbij Dion nog eens de kroon op het werk zette en zichzelf tot de onbetwiste “lek”koning mocht kronen. Dubbele cijfers in lekke bandjes betekent toch dat hij iets meer op de weg moet letten in plaats van bezig zijn met gemiddeldes en strava punten. Meer omkijken of iedereen er nog aanhangt…?  Zeker doen maar ook goed vooruit kijken, de weg overzien en steentjes zien te ontwijken Dion ! De

HRR seizoen: van januari tot januari: weer of geen weer !!

HRR seizoen: van januari tot januari: weer of geen weer !!

monsterritten naar Scherpenheuvel en Banneux en de uitnodiging voor de Leudal Kernenomloop waren wederom absolute hoogtepunten en zullen volgend jaar absoluut weer op de kalender staan. In 2014 zal het seizoen overigens starten op 1 januari !! Tussen 10.00 uur en 10.30 uur wafelparty (paparazzipleintje) en daarna wordt gestart met het “vuurwerkrondje” dat overigens qua tempo weinig vuurwerk zal opleveren. Meedoen ??? Dat kan !!

Op persoonlijk sportgebied is het louter hosanna !! Mijn golfhandicap heb ik in 2013

opperste concentratie...

opperste concentratie…

met 9 naar beneden bijgesteld. Een echte “tiger” zal ik nooit worden maar een leuk balletje slaan lukt zeker en…. minder mooie balletjes……zaten er zeker bij dit jaar maar gelukkig ben ik die al lang vergeten ! En de resultaten aan de kaarttafel waren ook niet echt verkeerd. Dat ik wat voorzichtiger ben geworden met rikken heeft alles te maken met het bridgen waarbij de punten erg belangrijk zijn. Ook hier is een grens doorbroken: de eerste 100 meesterpunten zijn binnen ! Wat fietsen aangaat een top jaar. De uitnodiging bij de

verkenning klimclassic

verkenning klimclassic

voorbereiding van de klimclassic in maart was een mooi evenement en uiteraard was de 3e plek bij het

NK toerfietsen: brons !

NK toerfietsen: brons !

Nederlands kampioenschap een prestatie waar ik “fier” op ben.  De kwantiteit was ook goed: met 11.137 racefietskilometers (hoeveel zal dit per dag zijn..??), de nodige km’s op de mountainbike, kilometers op mijn gewone fiets en… daarbij nog eens 119 km op mijn vakantiefiets dan moet ik aan de woorden van Piet Sevriens denken toen hij zei: “heb jij niets anders te doen..?”.

Allgäu: perfect wandelgebied !

Allgäu: perfect wandelgebied !

Nou Piet, heel veel anders te doen zoals de lucht op om foto’s te maken van o.a. deCIMG4202 luchten, erg veel kilometers “te poat” maken (Vlieterd, Leudal, Allgäu etc.) en de natuur in en zo kan ik nog wel enkele kantjes doorgaan.

Rest me één ding: dank zeggen aan het lezerspeloton van “volgers”. Een woord dat het in zich heeft: het lijkt erop dat ik op “kop” lig ………… (mijn medefietsers weten overigens wel beter). Ik hoop dat jullie ook in 2013 genoten hebben van mijn verhaaltjes waarbij de kern toch altijd de waarheid schampt. Tot volgend jaar !!! met:  o.a. een verslag van activiteiten van twc postert, activiteiten van de HRR, wielerevenementen Leudal en vanaf 24 mei een dagelijks verslag van de rit naar Santiago de Compostella en de route…… die kan ik al laten zien:  Het gaat dus via Scherpenheuvel, Geraadsbergen, Chartres en Tours naar Dax om dan een dag extra te maken in de Pyreneeën en “even” via het Pirenarium in Sabinanigo richting Pamplona, Leon naar Santiago de Compostella te gaan en….. vervolgens ook nog die extra dag te maken naar Fisterra, het einde van de wereld !

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in algemeen, hamburg rabo racers, Santiago de Compostella, twc Posterholt, Verhalen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s