Wielerevenementen Leudal: een mooi clubje !

Sinds ik wat foto’s gemaakt heb tijdens de Leudal kernenomloop (2011, 2012 en 2013) en…. sinds Willy Beurskens me bij deze mensen heeft aanbevolen heb ik contact met de IMGP3298stichting Wielerevenementen Limburg.  Een kerngroep, die bestaat uit een vijftal mensen (Huub, Hans, Geert, John en Sjra), die a.h.w. maar met de vingers hoeven te knippen en meteen een tig-tal vrijwilligers warm krijgen om te assisteren bij een door hun georganiseerd evenement.  Het vijftal, een (met alle respect overigens !)  “grijze” groep zou men op het eerste oog zeggen máár…. een groep met een enthousiasme waar menig youngster een puntje aan kan zuigen. Ervaring in organiseren, goed kunnen netwerken en open staan voor ideeën….dat kenmerkt deze mensen.

Drie maal de kernenomloop Leudal regelen en….elke keer wordt het groter en grootser. In 2013 werd de omloop zelfs opgenomen via beelden vanuit de helikopter. Het peloton DSC03886toerfietsers waande zich zowaar in de Tour !!!! De vorige week mocht ik het resultaat in een besloten bijeenkomst bijwonen. In het Bombardon in Heitse kreeg ik een 7 minuten durende promotiefilm over Leudal te zien en het resultaat….dat mocht er wederom wezen. Een avond waar netwerken en brainstormen over het toerisme in het Leudal over de bühne ging.  Binnenkort zullen de beelden via 3ML in elke huiskamer te zien zijn en ik zeg: geniet er van ! Dat paparazzi ook nog even in beeld kwam …. meegenomen maar het had er ook uitgeknipt mogen worden.

Morgen, tweede kerstdag, hebben de heren van Wielerevenementen Limburg wederom een evenement gepland: de kerstmountainbiketocht ! Vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur kan IMG_5718worden gestart (kantine VV Haelen). Het zal een machtig mooie tocht worden (30 of 45 km) door een machtig mooi gebied, dat Staatsbosbeheer voor deze dag heeft opengesteld voor fietsers. Degene die van steile beklimmingen, technische afdalingen en van mooi

zal het allemaal op gaan..??

zal het allemaal op gaan..?? kom op 26 december naar Haelen !!

natuurschoon houdt kan ik maar één ding zeggen: KOMEN !!! Uiteraard zal er een goed verzorgde pauzeplaats zijn, een consumptie voor na afloop en….. de fiets wordt ook nog eens keurig afgespoten zodat ’s middags niet ook nog eens gepoetst moet worden………. Uiteraard wil jij ook wat pondjes kwijt na die feestdagen. Je weet nu in elk geval waar je ze kwijt kunt spelen !

En paparazzi …die is erbij: van parkeerplaats tot pauzeplaats !!IMG_7372IMG_6695

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s