Bikemotion 2013

Toen het op zaterdag richting Utrecht ging bleek uit een rondgang onder de HRR dat toch wel gericht gekeken zou worden tijdens de fietsbeurs. De ene wil eens naar fietstassen OLYMPUS DIGITAL CAMERAkijken, de ander naar velgen of naar trekkingfietsen en voor paparazzi ging het wederom om één ding: foto’s maken van dat alles..! Nog nietOLYMPUS DIGITAL CAMERA in de hal en daar staat hij alweer te fotograferen. Het is Jos die dit keer zegt dat de fietsen nog niet bij de beurs horen maar van reizigers zijn die hun fiets in de stalling hebben geparkeerd……

Dat de crisis ook de fietsenwereld getroffen heeft mag duidelijk zijn: de drukte is een stuk

elektrische racer (max snelheid 50)

elektrische racer (max snelheid 50)

minder dan andere jaren. Anderzijds is het de vraag of het crisis is: fietsen van 10.000 Euro zijn geen uitzondering. 4 hallen vol fietsen !! Elektrische toerfietsen, elektrische racefietsen, elektrische mountainbikes en daarnaast natuurlijk ook veel echt “bk”*-fietsmateriaal. Ook de bamboebikes zijn wederom vertegenwoordigd, ze kunnen tegen regen maar of ze ook beschermd zijn tegen de in het schuurtjeOLYMPUS DIGITAL CAMERA overwinterende houtworm … dat is nog maar de vraag. Ook zijn er tal van demonstraties: van waaghalzenwerk tot spuit- en herstelwerk en ook de mode wordt OLYMPUS DIGITAL CAMERAniet vergeten.  En dat paparazzi als enige een fotoshoot maakte van het hele gebeuren kon niet gezegd worden: iedere paparazzi probeerde zo goed mogelijk voor de dag te komen en in alle houdingen werden foto’s gemaakt. Voor de een was de Haibike de favoriet, voor de ander de mooie Italiaanse Bianchi. Dat er een prijskaartje aan beide fietsen kleefde van resp. 8995 en 9999 euro wil alleen maar zeggen dat de HRR OLYMPUS DIGITAL CAMERAtoch wel erg hoog inzetten. Dat Jan al tevreden was met een De Rosa zegt iets over Jan: toch enigszins bescheiden en tevreden met wat minder. Een fiets overigens met een beperkte oplage: wereldwijd komen er vanwege het 60 jarig bestaan van De Rosa 60 exemplaren op de markt. Een fiets waar overigens geen prijskaartje op hing maar – om de prijs te willen weten – dan moet men toch echt even Jan vragen (en hij zal dan ook zeggen dat er zelfs een reis naar Italië bij inbegrepen is waar de fiets persoonlijk wordt aangemeten).

Vanaf half elf tot vier uur rondlopen, fietsen kijken, tassen met folders meeslepen, OLYMPUS DIGITAL CAMERAgesprekken met leveranciers aangaan is niet zomaar iets. Volgens Dion véél zwaarder dan 6 uur fietsen. Dat er meteen na afloop dan ook wordt afgesproken om morgenvroeg om half elf vanuit het paparazzipleintje te starten voor een rondje Maaseik mag dan ook geen verrassing heten. Dat Jan er niet bij zal zijn op zondag heeft te maken met de vele huldigingen van de afgelopen maanden. Zelfs tijdens de fietsbeurs werd hij naar voren gehaald om even met “fietsmissen”OLYMPUS DIGITAL CAMERA (die overigens helemaal niet mis waren!!) op het podium te poseren. Het commentaar van Jan was toch wel typerend: “Ik heb het nu even helemaal gehad met al die huldigingen, ik ga nu in alle rust ergens in de middle of nowhere aan mijn conditie werken om in het naseizoen goed voor de dag te komen …”.

De komende week dus ook geen verslagen, verhalen, foto’s of wat dan ook. De komende week: “helemaal niks !!”.  *(“bk” benenkracht)

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Bikemotion 2013

  1. Mario zegt:

    Hey Paparazzi wat is er aan de hand, al 8 dagen geen pen meer in de hand gehad?.
    Of is de vulling leeg, word weer eens tijd voor een sterk verhaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s