Duivelsbos

Het is alsof de duivel ermee speelt…!!! Duivels weer op een dag dat de C-groep voor het eerst het Duivelse bos gaat aandoen. Voor de duivel niet bang…?? Nee !! Of toch ??

en...er werd gefietst vandaag !!!

en…er werd gefietst vandaag !!!

Weer

in april: droog weer en toch te poat het Duivelsbosch op

in april: droog weer en toch te poat het Duivelsbosch op

waarin de duivel zich optimaal thuisvoelt is geen weer om 80 km doorheen te fietsen om dan uiteindelijk in het bos van de duivel te poat te komen staan. Het is er immers nat en ik kan me nog goed de slippende wielen van mijn laatste bezoek aan deze hel herinneren én…. in goede weersomstandigheden kwamen zelfs gelouterde twc-ers te poat te staan !

donkere wolken boven Limburg

donkere wolken boven Limburg

Juist vandaag is het bar en boos: de duivel lacht ! Laat me ook nog eens iedereen (lees “everybody”) -dus ook niet twc postert leden – hebben uitgenodigd om eens aan het groepsfietsen bij twc te laten ruiken en te genieten van deze duivelse rit: de duivel is twc dit keer te slim af !

regenjasje aan en fietsen !!

regenjasje aan en fietsen !

Het is zaterdagmorgen 14 september 8.00 uur als ik contact opneem met de man van de route: Frans Arends en ik kan stellen, hij is des duivels !! Sterker nog, hij had de duivel in het lijf !!! Wekenlang, nee !! maandenlang bezig zijn met het uitzoeken, uitstippelen en verfijnen van deze route. Frans loerde op deze rit als de duivel op een ziel en dan nu dit !! Ja…reden genoeg voor Frans om de duivel uit de hel te vloeken !

Voor de duivel niet bang is het voor mij dé reden om d’n duvel maar eens op te zoeken; wellicht dat de duivel toch zwarter wordt gemaakt dan hij is en…is het ook maar een arme duivel !

"duivelse" contacten

“duivelse” contacten

Op mijn vraag waarom juist vandaag de mooie rit naar het duivels bos een duivelse vloek in de vorm van onaflatende regen over zich heen heeft gekregen krijg ik een kort antwoord: “er was een pact met de duivel gesloten”. En…vervolgt hij:”degene die met de duivel uit één schotel wil eten, moet toch wel een erg lange lepel hebben…!!”. Na enig doorvragen blijkt dat degene die tijdens de Eddy Merckx classic eenzaam en alleen werd achter gelaten door de C-groep toch wel erg boze plannen had gesmeed tijdens deze rit naar het Duivelsbos.

Maar…… waar de duivel een boodschap heeft, daar stuurt hij een oud wijf heen en dus verheugen we ons op een nieuwe agendering van deze rit. Misschien – maar dan zonder paparazzi –  op woensdag 25 september ?? Maar… hoogstwaarschijnlijk volgend jaar en dan mét paparazzi…!!! (voor hoogteprofielschema: zie bericht 19 april 2013)

ps: mocht de een of andere duivelse uitdrukking niet duidelijk zijn, ik zal niet des duivels zijn als me om uitleg wordt gevraagd. Gewoon ff reageren…

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

4 reacties op Duivelsbos

 1. Djuu Jan…..met dit duivels weer mag ik toch ff vloeken.
  wat mooi geschreven!
  Chappeau

 2. Frans Arends zegt:

  Halleluja, wat een ‘strak’ verhaal!

 3. Robbie zegt:

  Ik zeg het nog een keer: het duuvelsbosch is niet voor watjes! Moest ik de eerste keer vanwege materiaalpech nog ‘te poat’ de tweede keer dit jaar was het helemaal een duivels inferno met onweer en een gebroken ketting van de nestor van de ‘b’. Het duuvelsbosch krieg niemes cadeau. Doe mos der wafel get veur Doon!

 4. Frans Arends zegt:

  Precies. Niet voor watjes.
  Daarom zal de C-groep hem volgend seizoen aandoen.
  Wij zijn “voor den duuvel neet bang”!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s