trainen, trainen, trainen

Trainen, elke dag maar weer trainen ! De ene dag iets minder zin dan de andere maar toch, er moet getraind worden !! “Van niets, komt niets” en dus….. alweer de fiets op en die ronde maken. De laatste dagen weet ik één ding zeker: het moet harder…!! en dus….nog wat meer trainen.

Of de training, de onthouding van veel lekkers, de kilo’s die ik afgevallen ben om in optimale conditie aan de start te komen etc. etc.  zijn vruchten zal afwerpen: zaterdag weet ik het. A.s. zaterdag zal ik om 10.31 uur exact weggeschoten worden voor “mijn” Nederlands kampioenschap toerrijden, dat in Asten verreden zal worden. 

Zal de opvolger van Jos Verheijen (de kampioen van 2012) een lid van twc postert zijn..?? Het zou niet alleen een kroon op de vele trainingsarbeid zijn maar …. zeker ook een kroon op het jubilerende twc postert ! Ook al zal ik het op eigen kracht moeten doen, elk duwtje is welkom !!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Persoonlijk, twc Posterholt. Bookmark de permalink .

3 reacties op trainen, trainen, trainen

 1. Piet Vrancken zegt:

  Jan, heel veel succes !

  Groetjes,
  Piet Vrancken

 2. Arthur Schroen zegt:

  Jan,
  dat duwen heb ik in het verleden al gedaan. Ik denk dat je nu zo ver bent dat je zelf wel aan kunt. succes met het NK (hopelijk zonder regen.)

 3. Anne zegt:

  Jan succes…zet een mooie tijd neer en heb plezier….groet Anne,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s