vooraankondiging: Horn-Banneux-Horn

Nog twee weken en dan is het weer zover: HORN-BANNEUX-HORN. De 29e !!! editie IMGP9140alweer en dan mag men toch wel spreken over de klassieker onder de klassiekers. Op zaterdag 17 augustus zal om 7.30 uur vanuit het paparazzipleintje worden afgetrapt. Iedereen, maar dan ook iedereen met een beetje fietsconditie is welkom want : hoe meer zielen, hoe meer vreugd !! Ook onderweg kan worden aangepikt dan wel ingehaakt. Werd vorig jaar op de warmste dag deze tocht gehouden, bij extreme weersomstandigheden (boven de 30 graden, onder de 5 graden, regen, hagel of sneeuw) gaat het gezonde verstand winnen en zal de route in september op de rol komen.

Dus: hoort, zegt het voort !!  Jong, oud, dik, dun, kort, lang, dame, heer……Het gaat om erbij te zijn, die intentie, de sportiviteit, dat IMGP9147kaarsje, dat praatje, dat drankje en hapje onderweg etc. etc. etc. Heb je nog eens zin om een dergelijke rit te ondernemen?? Pak die kans !

Het motto is en blijft elk jaar “samen uit, samen thuis”. De voorinschrijving is reeds geopend en aanmeldingen uit Tegelen, Roermond en Horn zijn reeds binnen. Maar, inschrijving op de dag zelf behoort ook tot de mogelijkheden.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in hamburg rabo racers en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s