Vakantie……. (Santiago 1)

Zo !! de vakantie zit er weer op en dus kan gezegd worden: “lang leve de vakantie…!!”. Ja, de afgelopen weken ben ik behoorlijk bezig geweest met de vakantie. Echt vakantie “vieren” en… het was wederom een waar feest.  Ik keek eens naar mijn koffer en vervolgens nog eens naar de weekendtas. Mijn koffer… op 10 minuten gepakt en het gaat maar om één ding: beter iets teveel meenemen dan iets te weinig. Het koffer zit dus echt bom- nokkievol, de weekendtas idem dito en voor de laptop, de boeken, de tijdschriften etc. etc. was gelukkig nog een plaatsje ergens in de auto vrij……  zeer auto met de koffer vol bagage klaar voor het vertrek van een familievakantie Stockfoto - 10770164Teveel meegenomen…?? Och, eigenlijk gaat al datgene mee wat elk jaar meegaat. Dat is vakantie !! En zoals elk jaar bij thuiskomst het geval is, de hemden met lange mouw en diverse lange broeken konden weer keurig vanuit het koffer in de kleerkast. Allemaal niet erg.

De vakantie van 2013 kan in de geschiedenisboeken en de voorbereidingen voor de vakantie 2014 zijn al enkele maanden in volle gang want: volgend jaar zal het met de fiets richting Santiago de Compostella gaan. Eén ding is nu al zeker: de fietstassen mogen niet al te vol zijn want alles maar ook alles zal meegesjouwd moeten worden. Alleen de gedachte al zal het een ware opgave maken. 

Op weg naar Santiago en …onderweg naar Santiago..!! U kunt het nagenoeg “live” meebeleven Santiago de Compostela overzicht want…..ook voor notebook met oplader en fototoestel met oplader zal plaats worden gemaakt in die tas…!!!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Santiago de Compostella. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s