29 !!

Genietend aan de Lago di Garda draait het even allemaal om één getal: 29 !! De hele dag een heerlijk zonnetje en in zékere 29 graden genoten van “die berg”: de Monte Baldo !! IMG_3519Het is zondag en dus fietsdag voor alles wat in italië maar een beetje kan fietsen. En ja hoor, veel krasse oudjes maar ook vele goed gesoigneerde youngsters hebben zich voorgenomen om deze berg aan hun lijstje toe te voegen. Als een ploegleider ga ik aan de pelotonnetjesIMG_3534 voorbij en kom aan de voet van de skilift tot stilstand om me de laatste honderden meters naar boven te laten slepen. Had ik toch de fiets mee moeten nemen…??? Och, het is goed zo ! Dat Bea haar hoogtevrees hier overwonnen heeft: grote klasse en de bloemen gaan vandaag duidelijk naar deze meid !!

Boven nog even een waar “spectacolo” bijgewoond: de alpinisten werden op 2000 meter gezegend. Voor degenen die te lang boven bleven ook een zegening, zij het in de vorm van regen want  in de loop van de middag brak een behoorlijk onweer boven deze berg los. Tja…de bergen…. Men moet op alles voorbereid zijn !! en gelukkig…wij waren alweer lang en op tijd beneden !!IMG_3569

In het hotel in het pittoreske San Zeno di Montagna (op 700 m hoogte !!) een mooi uitzicht op de lago en….genieten van de uitzending van het OLS waar het de komende week tussen de overgebleven 29 schutterijen zal gaan die de slag in Rooy in temperaturen van 29 graden  vooralsnog hebben overleefd. Wordt het Postert ?? of wordt het Horn…?? of …zal d’n Um naar die van Raam gaan..?? De kantine (daar waar d’n Um gewonnen wordt !!) zit in Raam in elk geval altijd vol en de HRR zien nooit veel bedrijvigheid onder de schietboom. Een goed voorteken voor die van Raam…??

Tanti saluti da Italia

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Vakantie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s