Lars wint de tour……..!!! (5)

http://petermelchior.magix.net/album/alle-albums/!/oa/6805035/media/91068031/

Beginnen met een link (hierboven) waar men op moet dubbelklikken om die foto te zien is ietsjes ongewoon voor deze site maar………….. als men de foto bekijkt geeft het toch wel iets weer !! Er is namelijk weer een stapje gezet ! Lars in het oranjetricot tussen toptalenten van Kazachstan, Italië, Noorwegen, Polen, Duitsland, Verenigde Staten etc. etc.

De stedentrip naar Italië werd uitgesteld immers de uitnodiging om met de Nederlandse equipe om deel te nemen aan de Tropheo Karlsberg lag op de deurmat en wat het zwaarst is moet ook het zwaarst wegen.

Die einzelnen Etappen mit Streckengrafik, Streckenprofil und Marschtabelle sind in den einzelnen Ebenen abzurufen.

gesamtstrecke_flyer_2013

Hypernerveus (“nog nerveuzer den tijdens mien ekzames” aldus Lars)aan de start van de 1e etappe j.l. donderdag. Een etappe over geaccidenteerd terrein  waar het desalniettemin uitdraaide op een massasprint. Vrijdag van hetzelfde laken een pak, een nerveuze koers maar uiteindelijk draaide het weer uit op een groepsspurt. Van de 111 deelnemers is na 2 etappes reeds een 40-tal junioren gezien: de achterstand is te groot. En wie doet wel nog mee…??? Inderdaad….. die jongeman uit Horn die ooit de tour gaat winnen.

Vandaag staat een dubbel programma om de rol. Om 10.10 uur staat Lars aan de start voor een tijdrit over 11,5 km en vanavond een rit in lijn. De verrichtingen van onze toekomstige tourwinnaar zijn te volgen op:  http://trofeo.gersheim.de/ of gewoon even googelen en tropheo Karlsberg intypen.

 

Dit bericht werd geplaatst in Sport. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s