Jubileum-, reunie feestavond twc Posterholt 40 jaar.

Dat menigeen niet kon wachten totdat het grote moment (de aanvang van de feestavond om 19.30 uur) eraan kwam bleek uit het feit dat de eerste gasten zich reeds om 18.45 uur ! in zaal Roerzicht meldden.

Bij aankomst stond het feestcomite reeds iedereen op te wachten en kon men zich IMG_2358inschrijven om deel te nemen aan de tombola. Een tombola overigens met erg mooie prijzen. Het is aan Gerben (de “kopman” van deze feestavond) te danken dat in deze recessietijd meer dan 900 keiharde euries in de vorm van waardebonnen is opgehaald (Gerben, sponsoren, bedankt !!!).

“Waat eine volle zaal…..!!” , zijn de eerste woorden die uit mijn mond kwamen toen ik om IMG_2468een uur of “vijf over acht” in de zaal kwam en eens goed om heen moest kijken of er misschien nog een plek of 4 te vinden zou zijn. Niet alleen “bomvol” maar het was ook me ook meteen duidelijk dat het “sfeervol” was. Links en rechts van de zaal een fototentoonstelling en het podium was een echt “fietsenpodium”.

IMG_2380Als Gerben rond de klok van half negen het woord geeft aan voorzitter Wil Bruinsma is de avond – die al begonnen was – officieel begonnen. Een welkomstwoord van de voorzitter met een tipje naar verleden, toekomst maar vooral naar VANDAAG en dit hele “jubel”jubileumjaar. Twc Posterholt 40 jaar !!!!

De avond straalde fietsen uit. 40 jaar fietsclub !!  Fietsen boven alles en het thema van de avond: Fietsen !

ja burgemeester, de fietser heeft voorrang..!!

ja burgemeester, de fietser heeft voorrang..!!

Toen het de beurt was aan de burgemeester om het eerste jubileumboek in ontvangst te nemen werd het “toch” niet de beurt de burgemeester maar van mysterieguest “de Fietser”, een rol die op een ludieke wijze vertolkt werd door J.B. te R.  Misschien dat bij de start van het IMG_2397seizoen iedereen eens goed naar de broek van de voorganger kijkt of er misschien een dweil in de broek zit. En degene die in navolging van Joop de emmer ook nog in de broek heeft kan er van op aan dat hij door paparazzi op de foto zal worden gezet !!  Dat men zichzelf wel eens tegen is gekomen (hallo !!) klonk menigeen bekend in de oren en met menig grap werden de (lach)spieren van de aanwezigen behoorlijk aan het werk gezet.

Dat er tussen de diverse artiesten door ook  herinnering aan “goede oude tijden” werden opgehaald was te zien bij de fototentoonstelling. Menig oud twc-er stond met blikken van herkenning te kijken naar de collage van clubkampioenen, knipsels etc. IMG_2420

Hierna was het de beurt aan de burgemeester, mevrouw Hanselaar, om het eersteIMG_2408 IMG_2410
jubileumboek achter een twc-shirt vandaan te halen. De burgemeester roemde het jubilerende twc en was zichtbaar vergenoegd met het jubileumboek. De gemoedelijke (in dialect) toespraak van burgemeester over twc, het boek etc. deed iedereen zichtbaar goed.

En de show….. die ging “on” (wordt vervolgd)

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Een reactie op Jubileum-, reunie feestavond twc Posterholt 40 jaar.

  1. Anne zegt:

    TWC Posterholt gefeliciteerd met jullie 40 jarig jubileum………..nog veel fietsplezier!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s