twc Posterholt 40 jaar…..!!!!…Feest…!!!

2013 is het jaar dat twc Posterholt 40 jaar bestaat  en….dat wordt gevierd !!!!!! Tijdens de jaarvergadering in 2012 was het Piet Daemen die het woord kreeg en sprak over een jubileumavond. In de loop van 2012 sijpelden nieuwe berichtjes door over het jubileumjaar; wellicht een reis naar Mallorca en……een jubileumboek …!! (zie bericht op deze blog van 12 januari jl.). In december viel bij veel mensen een uitnodiging op de deurmat. “Waat ein werk”, zeiden Sjra en Wim, toen zij na veel uitpluiswerk ook de adressen van menig oud lid hadden weten te achterhalen. Een uitnodiging waar veel werk IMG_2299aan was besteed (veel kleur en veel informatie). Een uitnodiging die overigens bij elk lid ook nog eens 3 maanden een in het oog springende plek in de “gooi kamer” of keukenIMG_2301 kreeg want….de uitnodiging moet immers op 9 maart worden meegenomen om mee te dingen naar mooie loterijprijzen. Een rondje langs de leden leerde me zelfs dat bij IMG_2302een enkeling  de uitnodiging zelfs op de slaapkamer was opgehangen…..!!! (overigens, bedankt dat ik even boven mocht kijken !)

Bovenstaande in een “nutshell” wat bij de leden bekend is omtrent de feestavond. Maar…ik wil toch even belichten dat er toch heel wat water door de Maas stroomde voordat de organisatie zich eens goed kon gaan zitten en…dat er daadkrachtig aangepakt werd en men het afgelopen jaar heus niet bij de pakken is gaan neerzitten.

Dat Piet Daemen nog niet echt in ruste is blijkt uit het feit dat hij  “toevallig” in de zaak was toen oud lid Gerben Eppinga in het rijwielhuis voorbij kwam om enige energierepen te IMGP6977kopen. Energierepen die hij later toch echt nodig zou hebben want van het een kwam dus het ander en….. Gerben ging zelfs de “jubileumkar” trekken !!!  Overigens, wie kent Gerben Eppinga niet …??? Menig twc lid kent dit “oud” twc lid ongetwijfeld nog van zijn spraakmakende prestatie tijdens de afsluitende klimtijdrit (het afrijden) in 1978. Hij werd 7e !!! en deze prestatie is bij menigeen (of kan ik beter zeggen bij “een”) nog danig in het geheugen gegrift….). Van recenter datum kennen we hem natuurlijk ook door het binnenhalen van extra gelden voor twc door ons een taak toe te bedelen bij de organisatie van Eneco Tour Roermond en Rinze het nodige bedelwerk bezorgde…….

Het feestcomite (Gerben, Piet, Sjra Wassen, Wim Diesch en Rinze Jonkman) kon aan de IMGP0692slag. Elke 6 weken kwam de groep bij elkaar. Ook informeel had men het maar over een ding: de feestavond !!! Herinneringen ophalen en bezig zijn met de invulling van de jubileum-reunie avond. Werd aanvankelijk ingezet op een grootste avond met deelname van 150-175 (oud)leden en sponsoren, de laatste berichten zijn dat de teller alleen maar oploopt en….staat op: File:MA Route 225.svg

225 Mensen die naar de jubileumavond komen is mooi maar…er moet natuurlijk ook wat geboden worden !!! ….. in tijd van bezuinigen is het gelukt om een mooi programma te maken met loterij en dus ook het nodige leurwerk om dit alles  (via sponsoren en…. de penningmeester) gesponsord te krijgen. Ook basale dingen als een feestzaal regelen, het programma en het draaiboek maken zijn zaken die niet tussen de soep en aardappelen geregeld worden. We staan er zo weinig bij stil maar het programma zal van de eerste tot de laatste minuut geregisseerd zijn. 

Mensen, het comite heeft het werk erop zitten; de artiesten zijn vastgelegd, de hoogwaardigheidsbekleders zullen in hun beste kleren verschijnen, de zaal zal er feestelijk uitzien, er zal muziek zijn en……..  drank en hapjes (voor menigeen het allerbelangrijkst !!!) is geregeld !! Dat de leden er zin in hebben…dat staat buiten kijf. In de rechterkolom van deze site is het aftellen inmiddels begonnen. Gewoon elke dag op deze site kijken en mee aftellen !!!!!!! De feestcommissie is klaar  en zit nu reeds op u te wachten !!!!! Tot zaterdag. P1150163

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in twc Posterholt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s