en “alles” is weer voorbij…!!

Zo !!  dat was dat..!! Afgelopen uit !! Het zit er weer op…!!

IMG_0202Bij menig vastelaovesliefhebber zal bovenstaande de afgelopen dagen uit de mond hebben geklonken. Een klank in mineur want voorbij is voorbij en komt niet weer….. Her en der zijn nog enkele restjes rood groen en geel in de berm te vinden. Maar zoals dat elk jaar ook bij een misschot op het OLS klinkt: volgend jaar maar weer !!

Na een perfect georganiseerde “ballade de carnavallade” was het paparazzi die met gezwinde spoed huiswaarts moest want de “valies” moest nog gepakt worden om even bij te komen van alle drukte, consternatie, stress opdat de motor goed kon worden opgeladen voor het aanstormende seizoen.

In Scheveningen was het druk !! het leek wel alsof heel Limburg en omstreken naar zee IMG_0420wilde. Om de sneeuw op het IMG_0298strand te zien liggen is ook een aparte ervaring want normaal krijg je me onder de 25 graden niet gauw naar het strand. …het was Siberisch aan de zee !! Ingepakt als de paashaas persoonlijk was het zelfs nog behoorlijk afzien. Was Frank nog de grote stemmingmaker tijdens de zaterdagrit, heel Scheveningen kon ook genieten van deze “vakantie-vierende-carnavalsvierder”. Mede door de wind was hij een geweldig entertainer voor het massaal toegestroomde publiek, zeker toen hij ook nog eens uit de broek waaide. Zijn spreuk luidde dan ook: “alaaf mit de broek aaf..!!”. Voor mij was het hard werken: foto’s maken, foto’s maken en nog eens……foto’s maken.   IMG_0449Zoals die vissersboot met een 200 meter lang peloton aan meeuwen achter zich….. Nu weet u ook waarom de vis duur betaald wordt ! IMG_0451

Dat het een bijkomweekend was…. nee dus !! Foto’s, foto’s, foto’s en nog eens foto’s maken. foto’s van de mooie schelpen, de bunkers in de duinen, de garnalenkroket, de vuurtoren, de mosselen, de pier, de zeester, de kokmeeuw, de zilvermeeuw of dat strandlopertje…..en zo kan ik nog wel even doorgaan.

en nu: “het zit er weer op !!!!” “het is weer voorbij” maar toch…. mede doordat een en ander vastgelegd is blijven de herinneringen en…… met de woorden van de schutter die met een misser afscheid neemt van het OLS in gedachten: “volgend jaar weer !!!”

IMG_0401IMG_0307IMG_0431IMG_0284IMG_0346IMG_0290

Dit bericht werd geplaatst in algemeen, Fotos, Vakantie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s